Inner Tree

4,9
606 reviews
Bagattenstraat 157a, Gent, 9000
Vandaag open: 10:00 - 22:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
606 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Heel relaxerende verzorging en met een stralende huis als resultaat.
Ondanks de corona toch maar een massage geboekt. Ann heeft mij super vriendelijk ontvangen en de behandeling was heel professioneel. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Zeker een aanrader voor iemand die een goede massage wil
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ann
Holistic & Therapeutic Massage Therapist - Yoga Teacher
5.0
275 reviews

Over

Reeds op jonge leeftijd was ik geboeid door het begrip “welzijn” en de zoektocht naar "harmonie" in het leven. Om mijn innerlijke boom te voeden en te laten groeien ben ik mij steeds blijven verdiepen en mijn kennis blijven verruimen. Ons lichaam heeft een groot zelfhelend vermogen. De kunst is om je lijf de gelegenheid te geven dit vermogen tot een maximum te benutten . Doorheen vele opleidingen, workshops en trainingen kwam ik steeds opnieuw uit bij massage en de helende kracht van aanraking... dus dat proces wou ik graag zo veel mogelijk gaan ondersteunen en delen met anderen. Zo ben ik in 2014 op 47 jarige leeftijd met Inner Tree gestart.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage

Wat onze klanten zeggen over Ann

Professioneel17
Vakkundig15
Deskundig12
Zorgzaam9
Chantal
Schoonheidsspecialiste - regentes bio-esthetiek
5.0
16 reviews

Over

"Schoonheid van binnen en van buiten" heeft Chantal steeds geïnspireerd om zich onder dit motto steeds verder te blijven ontwikkelen en te verdiepen. Ze werd geboeid door de filosofie van de Chinese 5-elementen en de verbondenheid met de natuur. Ook "cranio-sacraal therapie kwam op haar pad net als voedingsleer . Recenter volgde ze de opleiding tot "epigenetisch huidtherapeut" waarin ze nog maar eens bevestigd zag hoe alles in verbinding staat met elkaar. Met al deze kennis weet zij moeilijke begrippen dan ook makkelijk te vertalen naar "rust brengen in ons zenuwstelsel" en ook rekening te houden met de "invloeden van buitenaf op onze huid en op onze genen." Dank zij deze totaalbenadering en haar jarenlange ervaring kan zij jou begeleiden om jouw huid en energie terug in balans te brengen.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Eveline

Behandelingen

Yoga & Pilates
Zaki
5.0
9 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Inner Tree
Bagattenstraat 157a
9000 Gent

Merk je dat je rusteloos bent en jouw lichaam en spieren zeer gespannen zijn? Kom dan eens langs bij Inner Tree in Gent voor een fijne en ontspannende massage. Een behandeling in dit salon helpt je kalmeren, verzacht de spierpijn, neutraliseert spanningen en werkt rustgevend voor lichaam en geest. Kies voor een massage waar jouw lichaam op dat moment naar verlangt. De massages worden aangepast aan jouw wensen, zodat zowel je lichaam als geest er optimaal van kunnen profiteren.

MaMaandag
13:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt