Inner Tree

Bagattenstraat 157a, 9000 Gent
4,9
533 reviews
Bagattenstraat 157a, 9000 Gent

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
533 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Het was mijn eerste ervaring met Inner Tree. Ondanks dat deze zaak in het centrum van Gent ligt merk je er niks van eens je binnenstapt bij Inner Tree. De sfeer is er aangenaam en ontspannen. Ik kreeg een uitgebreide uitleg over de behandeling. Chantal is een persoon die goed weet waar ze mee bezig is en bij wie je echt tot rust kan komen. Een toppertje, ik was helemaal zennnn bij het buitengaan, voor herhaling vatbaar!
zeer vriendelijke ontvangst, prachtig rustgevend kader, heerlijke ontspannende gelaatsbehandeling met een duidelijke verbetering van de huid,goed advies voor de thuisverzorging
Perfecte behandeling in mooi kader
Uitstekende ervaring, op alle vlakken
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ann
Holistic & Therapeutic Massage Therapist - Yoga Teacher
4.9
242 reviews

Over

Reeds op jonge leeftijd was ik geboeid door het begrip “welzijn” en de zoektocht naar "harmonie" in het leven. Om mijn innerlijke boom te voeden en te laten groeien ben ik mij steeds blijven verdiepen en mijn kennis blijven verruimen. Ons lichaam heeft een groot zelfhelend vermogen. De kunst is om je lijf de gelegenheid te geven dit vermogen tot een maximum te benutten . Doorheen vele opleidingen, workshops en trainingen kwam ik steeds opnieuw uit bij massage en de helende kracht van aanraking... dus dat proces wou ik graag zo veel mogelijk gaan ondersteunen en delen met anderen. Zo ben ik in 2014 op 47 jarige leeftijd met Inner Tree gestart.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Joanna
Holistic/Therapeutic Massage Therapist, Clinical Aromatherapist and Holistic Facialist
5.0
6 reviews

Over

Joanna feels that the most rewarding part of her job is helping people feel happier and healthier through the healing powers of touch. We are all unique, so she feels it’s important that each treatment differs from person to person and is tailored to meet one’s specific personal needs for a truly holistic experience. Joanna studied Clinical Aromatherapy and Therapeutic massage at the Institute of Traditional and Herbal Medicine and Aromatherapy at Regents University in London and is also trained in Ayurvedic treatments. For years Joanna worked at London department store Harrods where she worked as a facialist. Prior to her love for massage and aromatherapy, she worked as a make-up artist for years and now prefers to use brands that are more organic, that use less harmful ingredients, as they are all-round much healthier for us, without compromising on product quality and effectiveness.

Behandelingen

Massage
Chantal
Schoonheidsspecialiste - regentes bio-esthetiek
5.0
10 reviews

Over

"Schoonheid van binnen en van buiten" heeft Chantal steeds geïnspireerd om zich onder dit motto steeds verder te blijven ontwikkelen en te verdiepen. Ze werd geboeid door de filosofie van de Chinese 5-elementen en de verbondenheid met de natuur. Ook "cranio-sacraal therapie kwam op haar pad net als voedingsleer . Recenter volgde ze de opleiding tot "epigenetisch huidtherapeut" waarin ze nog maar eens bevestigd zag hoe alles in verbinding staat met elkaar. Met al deze kennis weet zij moeilijke begrippen dan ook makkelijk te vertalen naar "rust brengen in ons zenuwstelsel" en ook rekening te houden met de "invloeden van buitenaf op onze huid en op onze genen." Dank zij deze totaalbenadering en haar jarenlange ervaring kan zij jou begeleiden om jouw huid en energie terug in balans te brengen.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Eveline

Behandelingen

Yoga & Pilates
Z
Zaki

Behandelingen

Massage

Over

Inner Tree
Bagattenstraat 157a
9000 Gent

Merk je dat je rusteloos bent en jouw lichaam en spieren zeer gespannen zijn? Kom dan eens langs bij Inner Tree in Gent voor een fijne en ontspannende massage. Een behandeling in dit salon helpt je kalmeren, verzacht de spierpijn, neutraliseert spanningen en werkt rustgevend voor lichaam en geest. Kies voor een massage waar jouw lichaam op dat moment naar verlangt. De massages worden aangepast aan jouw wensen, zodat zowel je lichaam als geest er optimaal van kunnen profiteren.

MaMaandag
13:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt