Inner Tree

4,9
1090 reviews
Bagattenstraat 157a, Gent, 9000
Vandaag open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
1090 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Prachtig massagesalon. Zeer goede massage en tips van Ann.
Was goed
Altijd een me-time moment
Zeer aangename, rustige sfeer. De massage was zeer ontspannend.
Amazing!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kaat
​YOGA - MASSAGE - COACHING

Over

​Ons lichaam is in continue dialoog, maar de juiste signalen oppikken en hiermee aan de slag gaan is niet altijd even evident. Ervaar de kracht en energie die je voelt als je lichaam en geest in harmonie zijn. Ik help je om te luisteren naar je lichaam en geest om dit dialoog naar jou te vertalen in woorden.

Behandelingen

Massage
Sanne
Massage & Coaching
5.0
5 reviews

Over

We bevinden ons in een cultuur van hard werken en presteren, waarbij de druk steeds aanwezig is. Die constante druk om meer te moeten doen zorgt ervoor dat we steeds meer moeite hebben om echt diep te ontspannen. We nemen nog maar weinig tijd om te ervaren wat er in ons lichaam gebeurt en hoe dat effect heeft op onze gevoelens en geluk. Mijn doel is dan ook een omgeving te creëren die het gemakkelijker maakt om even tot jezelf te komen. Met een aangename sfeer, een deugddoende massage, subtiele geuren en een bad van meeslepende muziek en mijn rustige persoonlijkheid help ik jou op adem te komen. Soms brengt dit emoties naar boven, andere keren glijd je in een diepe rust of brengt het verlichting in een pijnlijk lichaam. Wat het effect ook mag zijn, na een goede massage kan je er weer tegenaan. En dat is een kostbaar iets.

Behandelingen

Massage
Chantal
Schoonheidsspecialiste - regentes bio-esthetiek
5.0
54 reviews

Over

"Schoonheid van binnen en van buiten" heeft Chantal steeds geïnspireerd om zich onder dit motto steeds verder te blijven ontwikkelen en te verdiepen. Ze werd geboeid door de filosofie van de Chinese 5-elementen en de verbondenheid met de natuur. Ook "cranio-sacraal therapie kwam op haar pad net als voedingsleer . Recenter volgde ze de opleiding tot "epigenetisch huidtherapeut" waarin ze nog maar eens bevestigd zag hoe alles in verbinding staat met elkaar. Met al deze kennis weet zij moeilijke begrippen dan ook makkelijk te vertalen naar "rust brengen in ons zenuwstelsel" en ook rekening te houden met de "invloeden van buitenaf op onze huid en op onze genen." Dank zij deze totaalbenadering en haar jarenlange ervaring kan zij jou begeleiden om jouw huid en energie terug in balans te brengen.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Chantal

Vakkundig8
Professioneel5
Ervaren5
Getalenteerd5
Ann
Holistic & Therapeutic Massage Therapist - Yoga Teacher
5.0
478 reviews

Over

Reeds op jonge leeftijd was ik geboeid door het begrip “welzijn” en de zoektocht naar "harmonie" in het leven. Om mijn innerlijke boom te voeden en te laten groeien ben ik mij steeds blijven verdiepen en mijn kennis blijven verruimen. Ons lichaam heeft een groot zelfhelend vermogen. Dat proces wou ik graag zo veel mogelijk gaan ondersteunen . De kunst is om je lijf de gelegenheid te geven dit vermogen tot een maximum te benutten . Doorheen vele opleidingen, workshops en trainingen kwam ik vaak opnieuw uit bij massage en de helende kracht van aanraking door de verbinding tussen lichaam en geest

Behandelingen

Massage
Lichaam

Wat onze klanten zeggen over Ann

Deskundig30
Vakkundig27
Professioneel25
Zorgzaam25

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht
Product
Vegan producten

Over

Inner Tree
Bagattenstraat 157a
9000 Gent

Merk je dat je rusteloos bent en jouw lichaam en spieren zeer gespannen zijn? Kom dan eens langs bij Inner Tree in Gent voor een fijne en ontspannende massage. Een behandeling in dit salon helpt je kalmeren, verzacht de spierpijn, neutraliseert spanningen en werkt rustgevend voor lichaam en geest. Kies voor een massage waar jouw lichaam op dat moment naar verlangt. De massages worden aangepast aan jouw wensen, zodat zowel je lichaam als geest er optimaal van kunnen profiteren.

MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt