Infinity Hair & Body Lounge

Mechelsesteenweg 211, 2018 Antwerpen
4,9
17 reviews
Mechelsesteenweg 211, 2018 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik kwam toevallig bij Infinity terecht nadat ik last-minute naar een kapper zocht. Yasmine luisterde goed naar wat ik wel en niet wilde, ze gaf professioneel advies en ze heeft een vlotte babbel. Alles wat ik van een goede kapper verwacht. I'll be back!
Kathleen
4 dagen geleden
Yasemin intuitively understood me, my hair, and expectations.
Cathrin
één maand geleden
Helene
2 maanden geleden
Katarzyna
4 maanden geleden
Heel goede en leuke ervaring. 1e kapper die tegen mij zei er moet niet te veel af want u haar is gezond en je bent mooi met lang haar. Gebruiken goede producten. Ze zijn heel vriendelijk. Ik ben een beetje socialy akward en toch heb ik een leuk babbeltje kunnen door met de haarstyliste. Danku Yasmine ik ben super tevreden en kom zeker terug. Groetjes Natasha
Natasha
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Infinity Hair & Body Lounge
Mechelsesteenweg 211
2018 Antwerpen

Wist je dat de juiste snit en haarkleur hét verschil kunnen maken? Kapster Yasemin van Infinity Hair & Body Lounge in Antwerpen heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd in kapsels volgens de meest recente modetrends. Ze neemt jaarlijks deel aan gerenommeerde opleidingen in binnen- en buitenland. Ervaar de exclusiviteit, rust en luxe en kom terug naar buiten met een nieuwe look. Zoek je een trendy kapper voor je wekelijkse snit of brushing of wil je een metamorfose? Je bent na een bezoek aan Infinity Hair & Body Lounge professioneel haarverzorgingsadvies en een kapsel dat jouw uitstraling versterkt rijker. Handig om te weten: in het salon wordt met diervriendelijke producten gewerkt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0016:30
Woensdag
09:0013:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
08:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt