Infinity Hair & Body Lounge

Mechelsesteenweg 211, 2018 Antwerpen
4,8
21 reviews
Mechelsesteenweg 211, 2018 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

4,8
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Anoniem
één maand geleden
Heel vriendelijk en professioneel. Ik ben ook heel tevreden met het resultaat. Enkel de volledige behandeling duurt toch wat langer dan opgegeven.
Sabine
4 maanden geleden
Heel fijn eerste bezoek aan dit salon! Yasemin nam de tijd om mijn haar te bestuderen en naar mij te luisteren. Ik heb me nog nooit zo begrepen gevoeld bij een kapper, waardoor ik met een lach ben buiten gestapt en meer dan tevreden was over mijn kapsel. Mooie extra was de heerlijke hoofdmassage. Ik kom terug!
Elien
4 maanden geleden
The colour was not exactly what I wanted but after one week I really like it anyway! I would recommend that place because the people there take very good care of you and are super Nice!
Margareta Köllner
4 maanden geleden
Ik kwam toevallig bij Infinity terecht nadat ik last-minute naar een kapper zocht. Yasmine luisterde goed naar wat ik wel en niet wilde, ze gaf professioneel advies en ze heeft een vlotte babbel. Alles wat ik van een goede kapper verwacht. I'll be back!
Kathleen
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Infinity Hair & Body Lounge
Mechelsesteenweg 211
2018 Antwerpen

Wist je dat de juiste snit en haarkleur hét verschil kunnen maken? Kapster Yasemin van Infinity Hair & Body Lounge in Antwerpen heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd in kapsels volgens de meest recente modetrends. Ze neemt jaarlijks deel aan gerenommeerde opleidingen in binnen- en buitenland. Ervaar de exclusiviteit, rust en luxe en kom terug naar buiten met een nieuwe look. Zoek je een trendy kapper voor je wekelijkse snit of brushing of wil je een metamorfose? Je bent na een bezoek aan Infinity Hair & Body Lounge professioneel haarverzorgingsadvies en een kapsel dat jouw uitstraling versterkt rijker. Handig om te weten: in het salon wordt met diervriendelijke producten gewerkt.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0016:30
WoWoensdag
09:0013:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
08:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt