Helena Beauty and Nailcenter

Eikenlei 155, 2960 Sint-Job-in't-Goor
4,8
34 reviews
Eikenlei 155, 2960 Sint-Job-in't-Goor

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,8
34 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Lieve dame, kom zeker terug!
Anoniem
11 dagen geleden
Monika
één maand geleden
Was een zalige gezichtsbehandeling ! Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte professional waar je super in de watten wordt gelegd..
Greet
9 maanden geleden
Ik ga al jaren bij Helena voor de meest uiteenlopende gelaatsbehandelingen. Ik heb haar ooit toevallig gevonden omdat ik op zoek was naar een zuurstofbehandeling die betaalbaar was. Wel, dat was bij Helena. Zij was veel goedkoper dan de rest en ik moet zeggen: ze trekt veel tijd uit voor deze behandeling, doet deze met een rustig achtergrondmuziekje en het resultaat zie je onmiddellijk. Als je dit op regelmatige basis herhaalt zie je er echter veel frisser uit. Ik wissel dit af met andere behandelingen en ben uiterst tevreden over het resultaat. Ze geeft ook zelf aan wat best is voor uw huid (bijv heb je na een vakantie nood aan een andere behandeling enz.). Ik blijf bij Helena en raad iedereen aan ook eens te gaan. Jeannine
één jaar geleden
Aangename dame die haar vak kent. Jammer dat je voor een streepje gekleurde gel op je nagels bij een French bijna €1/nagel extra betaalt. Ook was er geen verzorgende nagelriemolie of handcreme bij inbegrepen.
Anoniem
één jaar geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Helena Beauty and Nailcenter
Eikenlei 155
2960 Sint-Job-in't-Goor

Bij Helena Beauty and Nailcenter zijn vrouwen van harte welkom voor een heerlijke gelaatsbehandeling, goede ontharing of fijne nagelbehandeling. Eigenares Helena zal ervoor zorgen dat de treatment volledig is aangepast aan jouw wensen en behoeften en jij weer zult stralen als nooit tevoren. Hiervoor gebruikt ze de producten van Intens Derma, die een hoge concentratie werkstoffen bevatten. Je wordt bij Helena Beauty and Nailcenter tot in de puntjes verwend terwijl jij even helemaal tot rust kan komen.

Maandag
09:3020:30
Dinsdag
09:3021:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:3020:30
Vrijdag
08:0014:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt