Health Buddy

Hofakkerstraat 31b, 9052 Zwijnaarde
4,8
16 reviews
Hofakkerstraat 31b, 9052 Zwijnaarde

Alle behandelingen

Reviews

4,8
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Eerste bezoek aan dit huis. Aangenaam verrast! Uitstekende massage (die mij bij wijlen in dromenland bracht) en Ellen is een zeer joviale gastvrouw! Voor herhaling vatbaar.
Doordat Ellen heel veel rust uitstraalt voelde ik me tijdens de massage helemaal om mijn gemak en kon ik me ook volledig ontspannen. Na de behandeling voelde ik me direct een ander persoon, alles voelde soepel en warm. Ik heb zo genoten van dat uurtje me-time. Ik ga zeker terug!
Goed!
Het uurtje was een heel aangename ervaring. Ellen is een zeer open en professionele dame. De massage was geweldig met de nodige extra aandacht voor specifieke klachten. Ook het babbeltje daarna was leuk. Ik ga zeker nog terug. Ik wens Ellen verder nog veel succes.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ellen
4.9
12 reviews

Over

Ellen is een gediplomeerde masseuse. Sporten en een gezonde levensstijl is een onderdeel van haar dagelijkse routine. Massage geven is echter haar passie.

Behandelingen

Massage

Over

Health Buddy
Hofakkerstraat 31b
9052 Zwijnaarde

Massagesalon Health Buddy vind je aan de Hofakkerstraat in Zwijnaarde. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage of een sportmassage.

Eigenares Ellen is gespecialiseerd in ontspanningsmassages en kan deze op elk niveau aanbieden. Dit betekent dat de massage precies kan worden afgestemd op wat jij nodig hebt of waar jij zin in hebt. In het salon staat een persoonlijke en warme aanpak centraal. Of je nu kiest voor een zachte, medium of meer intensieve massage; je zal het salon ontspannen weer verlaten.

Goed om te weten: je kan gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
07:0022:00
DiDinsdag
07:0022:00
WoWoensdag
07:0022:00
DoDonderdag
07:0022:00
VrVrijdag
07:0022:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
09:0018:00

Massagesalons in de buurt