Health and Recovery Reviews

Casinostraat 15, 9100 Sint-Niklaas

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,3
10 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik heb een goede massage gekregen. Ik ben een sporter en zocht iemand die goed stevig de spieren kon losmaken. Dit was geen enkel probleem voor haar. Tot binnenkort!
Ik probeer altijd andere massages, dus al verschillende massages van verschillende mensen gehad. En elke massage is even fijn! Niets is beter dan een heerlijke massage en alle spanningen en/of stress weg te laten masseren.
Ik had gekozen voor de Ayurvedische massage. Kanti heeft kort uitgelegd wat ik kon verwachten en ze heeft eerst nog enkele vragen gesteld over eventuele klachten maar die had ik niet. Een fijne massage gekregen en achteraf voelde ik me heel ontspannen. Ik kom zeker nog eens terug!
De massage doet je wegdromen en is gewoon zalig
Ben daar al 3 maal geweest dame in kwestie heel vriendelijke ontvangst en goede uitleg gekregen ivb met de massages die ze gaf o De ayuverdische massage was eerste keer dat ik dat ondervond ook toen nooit nog van gehoord 2de maal zijn men kuiten onder handen genomen zaten vol met melkzuur geheel losgemaakt zodat deze kunnen groeien terug 3de maal een gehele ontspannigsmassage was zo goed als weggedommeld
1
2