Glow Beauty Studio

Jezusstraat 33, 2000 Antwerpen
4,4
30 reviews
Jezusstraat 33, 2000 Antwerpen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,4
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hana
18 dagen geleden
Darya
20 dagen geleden
Lilly
één maand geleden
Ik werd vriendelijk ontvangen met een drankje. De behandeling duurde korter dan verwacht. De persoon die de behandeling deed zei niet veel en was afstandelijk. Ik moest al mijn kleding aanhouden.
C'tje
één maand geleden
Slechte ervaring. Mijn afspraak kon later beginnen doordat er wat uitloop was, waar ik alle begrip voor heb en geen probleem van maak. Toen ik er 15min zat (10 min na mijn afspraak) kwam de bazin met haar telefoon aangelopen om te vragen of ik niet te vroeg was en toonde een Treatwell boeking een kwartier later dan ik dacht. Dus ik controleer het op mijn telefoon en zie dat de boeking 2min van te voren gewijzigd is naar een kwartier later... Dus de boeking is gewijzigd terwijl ik daar zat te wachten om dan vervolgens de schuld bij mij neer te leggen dat ik daar aan het wachten ben. Uiteindelijk heb ik 20min gewacht voor mijn afspraak begon. Na afloop van de waxing moest ik 10eu meer betalen dan er op Treatwell stond omdat ze pas in de salon kijken hoeveel werk het eigenlijk is. Een beetje onzin naar mijn mening want je moet altijd een gelijkaardig beenoppervlakte waxen, het is geen haarcoupe. Toen ik daarop inging zei de bazin dat op Treatwell stond "vanaf" dus dat het allemaal heel correct is. Al met al had ik een onaangename ervaring, heb ik me meermaals bedrogen gevoeld en vond ik de salon erg klantonvriendelijk. Hier kom ik niet meer terug.
Anoniem
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Glow Beauty Studio
Jezusstraat 33
2000 Antwerpen

In het centrum van Antwerpen, naast de Meir, zit Glow Beauty Studio. In dit kapsalon is het team gespecialiseerd in keratinebehandelingen en behandelingen voor gekruld en stijl haar. Wil je graag weer glanzend en gezond haar? Dan helpt Isaura of Sidney je graag met één van de verzorgingen voor het haar. Naast nieuwe kapsels kan je hier ook terecht voor diverse beautybehandelingen. Heloisa verzorgt je handen met een manicure of helpt jou van je ongewenste haartjes af. Zo vind je altijd wel een verzorging die bij jou past. De professionals bij Glow Beauty Studio spreken vijf talen: Spaans, Portugees, Nederlands, Engels en Frans.

Handig om te weten: dit salon is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt