Mechelsesteenweg 19, Antwerpen, 2018
Morgen open: 09:30 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,3
414 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Super gezellig , top nagel styliste 💅🏾
If you are looking for a quick new layer of shellac then this is your place. But you won’t have the cuticles nicely removed and and nails won’t be perfectly symmetrical nor completely evenly painted. I come here when I am in a hurry or I just need to have fresh nails the next day.
Ik was zeer ontevreden over de veiligheidsvoorschriften. Er word gevraagd om op tijd te komen. Zeker niet te vroeg en niet te laat. Ik was op tijd maar moest in de wachtruimte 40 minuten wachten. Terwijl dit niet is toegelaten. Ook het geven van drinken, wat verboden is, werd wel gedaan. Het dragen van mondmaskers vond men blijkbaar ook niet nodig. Over de behandeling zelf was ik wel tevreden maar gezondheid is en blijft belangrijker !
Toon reactie salon...
Heel lieve werknemers in het salon, enkel klopt de tijd die op Treatwell staat voor de behandeling niet, waardoor ik te laat kwam op mijn werk. Ik vond persoonlijk de prijs ook war hoog voor de behandeling aangezien ik al online betaald had en hier nog extra voor moest opleggen en niets extra gevraagd had. De sombre is wel oke enkel mijn bles vond ik een beetje speciaal, ik vroeg voor enkele lichte stukjes zodat het wat ‘sunkissed’ er zou uit zien maar spijtig genoeg kwam dit anders uit dan ik had verwacht en is dit niet zo mijn smaak. Maar alsnog heel lieve werknemers echt niets op aan te merken, enkel de puntjes hierboven.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Beauty
4.6
20 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Hairsalon
4.2
61 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht

Over

Extensionelle
Mechelsesteenweg 19
2018 Antwerpen

Vanaf het moment dat je hier binnenstapt leggen ze je van top tot teen in de watten. Extensionelle biedt een waaier van mogelijkheden voor beauty, hair en nail treatments. Het team is voorzien van jarenlange ervaring en het salon zit gevestigd aan de Mechelensteenweg in Antwerpen. Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van Redken, Dermalogica en Cristal Clear. Tot snel!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3020:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Most Booked 2018Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt