Keuzekouter 36, Gent, 9031
Donderdag open: 09:30 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
35 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zeer professionele en vriendelijke dame met veel kennis voor haar vak. Zeer tevreden en niets op aan te merken.
Farah was heel vriendelijk en professioneel. Ik liet mij voor de eerste keer suikeren en ben heel tevreden met het resultaat. Meteen een afspraak geboekt voor volgende maand!
Farah stelt je meteen op je gemak. Ze houdt van haar job en dat met je ook: tot in de puntjes verzorgd naar buiten gegaan.
Zeer vriendelijk ontvangen. Corona maatregelen worden goed nageleefd. Farah kent de kneepjes van het vak. Zeer tevreden...
Heerlijk als iemand haar job echt graag en goed doet.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Farah
Schoonheidsspecialiste, skincoach en ‘ sugar queen ‘
5.0
13 reviews

Over

Graag wil ik me even voorstellen, ik ben Farah 39 jaar en al meer dan 15 jaar actief in de beautybranche. Na mijn studies afgemaakt te hebben aan PIHS Gent, ben ik bijna onmiddellijk daarna gestart met het werken in een zeer populair schoonheidssalon. Daar heb ik mijn verdere kennis kunnen uitbreiden, Deze bestond uit gelaat -, lichaam-, hand-en voetverzorging alsook epilaties behoorden tot mijn dagelijkse taken. Terwijl ben ik ook 9 jaar actief geweest als schoonheidsspecialiste aan huis, en dit in bijberoep. 7 jaar geleden vond ik dat de tijd rijp was om mijn eigen instituut te openen, wat ik elke dag met hart en ziel uitbaat. Mijn specialisaties zijn huidverbeterende gelaatsverzorgingen ( Guinot ) uitvoeren ( met huidanalyse en hydradermie toestel ) de klanten begeleiden naar een stralend gelaat, suikerontharingen en wimper- en wenkbrauw specialisaties uitvoeren. Hierin heb ik echt mijn gading gevonden. Ik kijk er naar uit om jullie te verwelkomen in mijn instituut. Liefs, Farah

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Esthetiek Farah
Keuzekouter 36
9031 Gent

Bij Esthetiek Farah kan je onder andere terecht voor gelaatsbehandelingen, suikerontharingen, epilaties en nagelverzorging. Schoonheidsspecialiste Farah heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak en helpt jou graag bij huidproblemen zodat jij weer geniet van een gezonde en stralende huid. Daarnaast worden beauty en ontspanning zeker niet vergeten en ontvang je van Farah een echte oppepper, zodat je zowel vanbinnen als vanbuiten het beste in jezelf naar boven haalt.

MaMaandag
09:3017:00
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3017:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
08:3014:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt