Elvée Beauty

Steenweg op Blaasveld 19, 2801 Heffen
5,0
7 reviews
Steenweg op Blaasveld 19, 2801 Heffen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super ervaring! Je ziet dat ze haar job met passie doet! Ik ga altijd met een super gevoel naar huis! Ze laat me altijd stralen!
Sofia
8 dagen geleden
Toon reactie salon...
Gigi
11 dagen geleden
Lindsay is een heel aangename jongedame, ze stelt je direct op uw gemak als je bij haar toekomt. Ik ben zelf wat onzeker over mijn voeten / nagels en het was mijn eerste pedicure behandeling ever: het voelde aangenaam aan en Lindsay heeft mijn voetjes goed behandeld :) Na de pedicure kreeg ik ook nog een frisse voetmassage, zalig! Ik ben zeker een terugkerende klant!
Ellen
18 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik heb al jaren een likdoorn onder mijn voet. Ligt aan de vorm van mijn voet... Heb al steunzolen, maar door mijn zware werkschoenen (veiligheidsschoenen), zal die echter nooit echt verdwijnen... Om de zoveel tijd, laat ik die behandelen door Lindsay, waardoor de likdoorn redelijk diep wordt weggehaald. Dat gebeurt trouwens pijnloos. Ze weet wat ze doet! Daarna kan ik weer lange tijd verder. En nog iets belangrijk: ze is altijd vriendelijk! Super!
Johan.
18 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ben al bij verschillende podologen en gelaatsverzorging geweest, en nu ben ik echt heel tevreden. Ze is heel proffesioneel en weet direct een goede oplossing voor alles. En heeft altijd toffe ideetjes voor mijn gelnagels (heel creatief). Ook voor gelaatsverzorging en make-up is alles perfect. Een superlieve toffe jongedame.
Gigi
19 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Elvée Beauty
Steenweg op Blaasveld 19
2801 Heffen

Bij Elvée Beauty in Heffen, vlak bij Mechelen, kan je bij Eigenares Lindsay onder andere terecht voor het laten verzorgen van je handen, voeten en nagels. Lindsay heeft haar opleiding als make-upartieste en schoonheidsspecialiste afgerond en heeft een grote interesse in alles wat met beauty te maken heeft. Ze heeft zich daarom naast haar opleidingen verdiept in het plaatsen van kunstnagels en is gespecialiseerd in het geven van podologische voettechnieken, waaronder het maken van ortheses op maat. In haar salon ben je voor cosmetische pedicures en manicures uiteraard ook op het juiste adres. Heb je geen zin meer om om de zoveel dagen je nagels te lakken? Kies dan voor gelnagels met of zonder sjablonen. Deze blijven wel 2-3 weken perfect zitten voor je deze hoeft op te vullen! Voor wat extra "schwung" kan je zelfs kiezen voor chrome nails als nail art. Ook toe aan wat lichamelijke ontspanning? Geniet dan van een rug- en nekmassage om alle opgebouwde spanning los te maken.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:0015:00
Vrijdag
08:0015:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt