Van Schoonhovenstraat 25, Antwerpen, 2060

Reviews

4,2
163 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik ben zo blij dat de grote kop hersteld is. Hier voel je bijna geen pijn van en moet ook bijna geen gel gebuiken. Zeker een aanrader.
Ik heb een hele fijne laserbehandeling gehad voor heel mijn lichaam. De medewerker was erg vriendelijk en stelde me op mijn gemak. De grote kop was gemaakt en daardoor was er geen gel nodig voor heel mijn lichaam. Dit vond ik erg fijn. Ik ben erg blij dat de grote kop weer beschikbaar is. Ik ben nu bijna 2 weken verder en mijn haartjes beginnen uit te vallen. Dankjewel voor de goede zorgen en tot binnenkort. Groetjes Sharhzad
Zeer tevreden!
Ik heb een pakket gekocht voor mijn lichaam te laseren. Ik heb tot nu toe 4 behandelingen gehad. Maar tot nu toe was de grote kop altijd stuk en zelfs 1 keer viel de apparaat uit. Hierdoor moet je met de kleine kop behandeld worden maar ik vind het resultaat niet goed. Ik heb veel ervaring met laserapparaten en deze apparaat is tot nu toe het slechtste. Ik merk dat mijn haren niet uitvallen na een 2 tal weken. Ik denk dat de lampen van het apparaat niet vervangen worden. Medewerker is wel lief
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

M2
Medewerker

Behandelingen

Lichaam
Ontharen
Medewerker
4.3
73 reviews

Behandelingen

Lichaam
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Medewerker

Vriendelijk9
Professioneel5
Aardig5

Over

EL ROYALE
Van Schoonhovenstraat 25
2060 Antwerpen

In het centrum van Antwerpen vind je EL ROYALE: een gastvrije en persoonlijke salon gespecialiseerd in beauty en bridalstyling. Je kan bij het salon terecht voor definitieve ontharing met diode-laser. Dit is een zeer effectieve laser tegen ongewenste haargroei en bijna elke zone op je lichaam kan worden behandeld.

Stap je binnenkort het huwelijksbootje in? Ook dan staat het team van EL ROYALE voor je klaar door je bruidskapsel en make-up te verzorgen. Op deze manier kan je op je grote dag zorgeloos genieten!

Goed om te weten: je kan alleen contant betalen in het salon.

MaMaandag
12:0022:00
DiDinsdag
12:0022:00
WoWoensdag
14:0022:00
DoDonderdag
12:0022:00
VrVrijdag
12:0022:00
ZaZaterdag
12:0020:00
ZoZondag
12:0022:00

Schoonheidssalons in de buurt