Pater Damiaanstraat 49, Wilrijk, Antwerpen, 2610
Thuissalon
Vandaag open: 12:00 - 15:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
30 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik ben zo blij dit salon en de jonge dynamische Maïté te leren kennen. Je ziet/ voelt/ ervaart dat ze haar job graag doet… en veel kennis heeft om de juiste behandeling op maat te geven. Wat ik zeer belangrijk vindt ze pakt echt de tijd en adviseert goed over de producten. De gelaatsbehandeling was gewoon weg zalig. Ik voelde mij herboren! Mijn huidje straalt. Zalige gelaatsmassage, gezonde glow. Je voelt u als een Queen bij Diamond Beauty House.
Een aangename ervaring. +: andere producten, andere werkwijzen, vernieuwend Maité is zeer vriendelijk massage hand en arm terwijl je ligt te wachten met masker op -: massage had langer mogen duren kostprijs tikkeltje opdringerig naar aankoop producten toe
Toon reactie salon...
Ik had een droge huid. En ik had gekozen voor Ahava Total Hydration gelaatsverzorging. Ik ben super tevreden. Instant was mijn huidje fris, gehydrateerd en straalt. Maïté is werkelijk een kenner.. na vele jaren ervaring en na een huidanalyse weet ze percect wat bij u past. Mijn volgende afspraak is al ingepland, en ik volg goed op met de juiste producten thuis.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maïte
Schoonheidsspecialiste, huidspecialiste massagetherapeute
4.9
20 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
Airconditioning
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Alleen contant

Over

Diamond Beauty House
Pater Damiaanstraat 49
Wilrijk
2610 Antwerpen

Heb jij behoefte aan mooie, verzorgde nagels en handen? Dan ben je bij Diamond Beauty House in Wilrijk-Antwerpen aan het goede adres. Ook voor een diversiteit aan gelaatsverzorging kun je hier terecht.

Eigenaresse Maïte heeft al meer dan 8 jaar ervaring en is hiermee specialiste in haar vak. Of het nu gaat om voetverzorging, nagels, pealing of gelaatsverzorging, Maïte hanteert een persoonlijke aanpak en kan zich hiermee volledig op jouw behandeling richten. Zo zal je altijd de behandeling ontvangen waar jij aan toe bent, en stap je gegarandeerd stralend de salon weer naar buiten.

MaMaandag
11:0019:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
12:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt