Body & Skin Love

Bredabaan 723, 2930 Brasschaat
4,0
5 reviews
Bredabaan 723, 2930 Brasschaat
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel vriendelijke ontvangst,heel goede massage. Heel goede info gehad
Anoniem
13 dagen geleden
Nog nooit zo een slechte waxing van men benen meegemaakt. De mevrouw is 2 uur en een kwartier bezig geweest aan men benen. (ik laat men benen maandelijks waxen dus het is niet doordat ik overbehaard ben of iets in die trend) Met als resultaat; - blauwe plekken - verbrande plekken die nadien gingen vervellen - delen die gewoon niet gewaxed werden - grote delen met afgebroken haartjes waardoor je dus niet het gladde benen effect had maar eerder alsof je ze gewoon geschoren had. Heb nadien de mevrouw gesmst om te vertellen hoe men benen er aan toe waren + foto's gestuurd. Ze zei dat ik maar niet in de zon moest gaan en dat het waarschijnlijk te maken had met een allergie..
Anoniem
24 dagen geleden
Fantastische massage en gezichtsbehandeling gekregen. Bénédicte doet dat fantastisch. Je voelt je echt op je gemak en tis genieten van begin tot einde!
Ria Van Havere
3 maanden geleden
Vandaag een super deugdzame massage gekregen. De beste massage in mijn mensenleven. Een aanrader voor de sportievelingen. Mijn benen voelen ook aan als herboren. Ik word vaste klant. Béné werkt echt met hart en ziel.
Choi Lai King
3 maanden geleden
Rustgevende omgeving met een fantastische gastvrouw !!
Gabriels Nadine
3 maanden geleden

Over

Body & Skin Love
Bredabaan 723
2930 Brasschaat

Op de Bredabaan in Brasschaat vind je Body & Skin Love. Zoals de naam al aangeeft, wordt bij dit salon de aandacht gevestigd op de huid en het lichaam. Je kan hier dan ook terecht voor gelaatsverzorging, ontharen, massages en wimperlifting. Tijdens de behandelingen wordt er met producten gewerkt die geen alcohol of parfum bevatten, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor de gevoelige huid. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om te genieten van een heerlijke behandeling. Handig om te weten: je kan gratis voor de deur parkeren en het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
14:0017:00
Dinsdag
14:0017:00
Woensdag
14:0017:00
Donderdag
14:0017:00
Vrijdag
14:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt