Body & Health Lynn

Beatrijslaan 20, 2050 Antwerpen
4,4
22 reviews
Beatrijslaan 20, 2050 Antwerpen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,4
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Willems
2 dagen geleden
Eline
13 dagen geleden
3de keer spraytan laten doen door Lynn,alles weer tiptop
Ingrid
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Vlak na de behandeling waren mijn tanden 6 tinten lichter. 24 uur later zijn ze exact de kleur als voor de behandeling. Ik heb mij keurig aan de richtlijnen gehouden. 4 uur niets eten. Na 4 uur poetsen met de bijgesloten borstel enkel natmaken. Hierna spoelen met het bijgesloten flesje. Dan 24 uur geen voeding met kleurstoffen en of kruiden die verkleuring kunnen veroorzaken. Toch Is de tint van mijn tanden weer terug naar vooraf en ik heb mijn geld dus weggegooid. Jammer
Janet
3 maanden geleden
Heel vriendelijk! Ben goed geholpen, ook nog wat extra oefeningen voor thuis meegkregen. Qua hygiene ook alles tiptop. Kan nog niet zeggen wat ik van de behandeling vond, aangezien resultaat pas later te zien is.
Dascha
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Body & Health Lynn
Beatrijslaan 20
2050 Antwerpen

Gelegen op Linkeroever in Antwerpen vind je Body & Health Lynn. Je kan hier terecht voor een scala aan innovatieve behandelingen bij cellulite en voor afslanking of huidverjonging. Het aanbod bestaat uit lipolaser, lipofreeze, cavitatie, bewegingstherapie in warmte en radiofrequentie. Heb je hardnekkige lokale vetophopingen die met geen mogelijk weg te trainen zijn? Denk hierbij aan lovehandles of de huid bij je dijen of armen. Laat Lynn jou dan een handje helpen. Bij TFM voer je verder doelgerichte oefeningen uit in een verwarmde cabine. Handig hieraan is dat je dit liggend uitvoert, dus je gewrichten worden ontlast. Daarmee is het ook een passende behandeling voor wie reuma, fibromyalgie of een hernia heeft. Lynn begeleidt je naar een fitter en slanker figuur, maar hier houdt het niet op, want je kan hier ook terecht voor een spray tan of stralende witte tanden.

MaMaandag
10:3020:00
DiDinsdag
13:0020:00
WoWoensdag
09:3013:00
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3013:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt