Brusselsesteenweg 502, Gent, 9050
Vandaag open: 10:30 - 19:30
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,8
207 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Toon reactie salon...
Voor de eerste keer wimperextensions geprobeerd en door de goeie reviews bij Barbara terecht gekomen. Hele leuke vrouw, toffe babbel gehad en de wimpers zijn echt super goed gedaan. Ik ben heel tevreden en raad haar zeker aan bij mijn vriendinnen!
Toon reactie salon...
Heel zorgvuldig en nauwkeurig werk. Ze weet wat ze doet, hoe het moet en je kan erop vertrouwen dat ze op de hoogte is op vlak van techniek, veiligheid en hygiëne. Ook erg gezellig :)
Toon reactie salon...
Vriendelijk en nauwkeurig, propere salon en mooi gedecoreerd
Toon reactie salon...
Ik heb nog nooit zo n goede wimperlift gekregen als hier! Ik kom zeker terug.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

R
Rabiya

Over

Rabiya is stagiaire bij Beauty Consult en zal klanten vanaf 31 december 2021 verder helpen bij de wimperlifting. Zij zal ook verder gelaatsbehandelingen en massages uitvoeren. De klanten rekenen af bij Barbara. Rabiya behandelt enkel vrouwen. De behandelingen kunnen in private sfeer uitgevoerd worden zodat de klant zich op het gemak voelt. Corona maatregelen worden gerespecteerd. Een hele toffe dame! Kom zeker eens kennis maken met haar en haar diensten in het beauty salon!

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Barbara
Zaakvoerder
4.9
158 reviews

Over

Hoi dames! Het beauty salon is Boven “basic fit ladies”. De INGANG bevind zich aan de linkerkant ervan, aan de voorkant van de straat. Er is veel parking voorzien. Het salon is gemakkelijk terug te vinden aan de hand van een bord, vlak aan de inrit, en aan de naamplaatjes aan de linkerkant van de ingang. Het salon is op het tweede verdiep. Het gebouw is rechtover de Q8/delhaize Vlotte verbinding met snelwegen en hoofdwegen, Vlakbij het centrum gelegen, buiten de LEZ-zone. Openbaar vervoer stopt enkele meters verder, Treinstations op een boogscheut met de bus/tram/fiets. Ik doe enkel behandelingen voor dames, tenzij men als koppel komt voor gezichtsbehandeling. En van harte welkom. Tot snel! Groetjes Barbara

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Barbara

Vakkundig7
Gedetailleerd6
Efficiënt 6
Getalenteerd5

Over

Beauty Consult (voorheen Babs Beauty consult)
Brusselsesteenweg 502
9050 Gent

Beauty Consult in Gent is een knusse beautysalon . Probeer eens een wimperlift of ga voor wimperextensions voor een mooie open blik. Om het totaalplaatje af te maken kan je ook je wimpers en wenkbrauwen laten verven. Hiermee verkort je ook je dagelijkse make-up routine! Zaakvoerder Barbara houdt van een persoonlijke aanpak en neemt alle tijd voor je. Dus elke behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:3019:30
WoWoensdag
10:3019:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:3019:30
ZaZaterdag
10:3020:00
ZoZondag
11:0020:00

Schoonheidssalons in de buurt