Beautification

5,0
2 reviews
Fonteinstraat 98B, Turnhout, 2300
Vandaag open: 09:30 - 22:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
2 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zij is een hele lieve, sympathieke dame. Ze kan mensen hun noden goed aanvoelen en stelt ons op ons gemak. Ze weet heel goed waar ze mee bezig is.

Over

Beautification
Fonteinstraat 98B
2300 Turnhout

Bij Beautification wordt je welkom geheten in een warme huiselijke sfeer, waar het innerlijk welzijn van elke klant centraal staat.

Het team: Beautification wordt uitgebaat door Natalie, die meer dan 15 jaar ervaring heeft.

Gespecialiseerd in: Naast de allround schoonheidsbehandelingen kan je ook terecht voor definitieve laserontharing, permanente make- up en vet bevriezen. Heb je meer nood aan innerlijke rust, kan je kiezen voor de helende behandelingen, zoals reiki, klankschaalmassage, holistische gelaatsverzorgingen,...

Merken en producten: Er wordt uitsluitend gewerkt met minerale Make-up van Bellapierre. Voor de gelaatsverzorging werd er gekozen voor Lakshmi. LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Het Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.

Extra’s: Een bezoek aan dit salon zorgt er voor dat je helemaal ontspannen en opgeladen naar huis kan gaan. Er wordt aandacht besteed aan zowel het uiterlijke als het innerlijk welzijn. Parkeren kan gratis en voor de deur.

MaMaandag
09:3022:00
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
08:0017:00
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
09:3016:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt