Balans Bij Elfi

Wilbroek 25, 3583 Paal
5,0
8 reviews
Wilbroek 25, 3583 Paal

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zeer vriendelijk onthaald. Elfi heeft meer dan voldoende tijd genomen voor mij.
Anoniem
4 maanden geleden
Super leuke & aangename behandeling. Was eerste keer dat ik dergelijke behandeling liet doen + eerste keer in dit salon. Voelde me meteen thuis en behandeling was mede door Elfi's professionalisme zeer aangenaam verlopen !!
Dorien
4 maanden geleden
Raïssa
4 maanden geleden
Na mijn verhuis was ik op zoek naar een nieuwe schoonheidsspecialiste. Wat ben ik blij met mijn keuze voor Elfi! Haar persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik me meteen ontspannen voelde en ik vertrouw haar volledig. De gezichtsbehandelingen zijn een puur genot. Zowel voor de huid als geest (er is steeds tijd voor een babbeltje :) ) Het advies voor verdere thuisverzorging heeft ook echt een verschil gemaakt, mijn gezicht voelt beter aan. Via Elfi heb ik ook de suiker ontharingen leren kennen. Dit is een top product om ontharingen minder pijnlijk en irriterend te maken. Kortom, Elfi is een top madam die weet waarover ze het heeft!
één jaar geleden
Zalig... zo'n gelaatsbehandeling, en dan genieten van het masker dat even moet intrekken, terwijl je ligt weg te dromen onder een dekentje, in de verwarmde ligstoel. Elfi heeft heel wat cursussen gevolgd en weet welke producten écht goed zijn voor mijn type huid. Ik voel in elk geval het verschil!!
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Balans Bij Elfi
Wilbroek 25
3583 Paal

Bij Schoonheidsspecialiste Elfi vind je alles onder één dak. Heb je huidproblemen, dan helpt eigenares Elfi je graag met raad en daad om je huid op een natuurlijke manier gezond en mooi te maken, want een gezonde huid is voor iedereen! Voor een fijne gelaatsverzorging, leerzame visagieworkshop, maar ook een professionele ontharing met ROYX PRO ben je hier ook op de juiste plaats. De kwalitatief hoogwaardige ontharingssuikerpasta's zijn 100% natuurlijk en bijzonder huidvriendelijk. Vertrouw je toe aan de vakkennis van Elfi en benadruk je natuurlijke schoonheid bij Schoonheidspecialiste Elfi.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0015:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt