Babs Beauty Consult

Sint-Bernadettestraat 512, 9000 Gent
4,5
71 reviews
Sint-Bernadettestraat 512, 9000 Gent
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,5
71 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Superfijne behandeling, Barbara legt alles stap per stap uit en is heel behendig/eerlijk met wat je kan verwachten! Duidelijk veel ervaring en goed in wat ze doet, hoewel mijn wimpers wel nog kort waren door mijn eigen toedoen, heeft ze het heel mooi kunnen doen krullen! Heel erg bedankt!
Top service 😀 altijd een lach, ondanks alles 😘
Toon reactie salon...
Bedankt voor opnieuw je topservice Barbara! 🤗
Toon reactie salon...
Opnieuw zeer blij met het resultaat! Dankje!
Toon reactie salon...
Zeer aangename dame en super mooi resultaat! 😍
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Barbara
Wimperstyliste
4.6
49 reviews

Over

Hey, Mijn naam is Barbara In mijn ingerichte praktijkruimte gelegen te Gent, verzorg en plaats ik de wimpers, hennabrows, epilatie, de gelnagels, acrylnagels of gellak etc. Ik doe graag fijn werk en maak graag mijn klanten blij met de resultaten. Beauty behandeling zijn aangenaam voor me om te geven. Het is een passie. Mijn praktijk is ingericht en bij me thuis, niet zichtbaar van buitenaf als zaak. Gelegen in een woonwijk. Als u de ruimte in het appartement binnenkomt merkt u alvast de roze details op en het assortiment beschikbare accessoires. Ik geef u ook graag een woordje uitleg bij aanvang en tijdens de behandeling zodat u geïnformeerd bent, zeker als het uw eerste keer is dat je bijvoorbeeld een wimperlifting of one by one neemt. Zo heeft u een duidelijk beeld, er is namelijk keuzemogelijkheid uit bepaalde setjes enzo. Bij de wimper behandelingen geef ik je graag een nazorg briefje en een wimperkammetje. Het is vlot bereikbaar met de wagen, buiten de LEZ zone. De bus stopt op 50m. Babs Beauty Consult Groetjes Barbara Casters

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Babs Beauty Consult
Sint-Bernadettestraat 512
9000 Gent

Babs Beauty Consult in Gent is een knusse beautysalon met een huiselijke sfeer. Probeer eens een wimperlift of ga voor wimperextensions voor een mooie open blik. Om het totaalplaatje af te maken kan je ook je wimpers en wenkbrauwen laten verven. Hiermee verkort je ook je dagelijkse make-up routine! Zaakvoerder Barbara houdt van een persoonlijke aanpak en neemt alle tijd voor je. Dus elke behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
11:0019:00
ZoZondag
11:0016:00

Schoonheidssalons in de buurt