ARKÉ

5,0
10 reviews
Paalstraat 148, Schoten, 2900
Open Dinsdag: 09:30 - 19:30

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
My brows looks amazing! Thank you Zaina, always perfect services. Surayya
Super professioneel en zeer nauwkeurig! Een aanrader en voor me een blijver😉 Dankje wel ARKE Jola
Experience with Arke is always beyond expectations. It is excellence in beauty care and aesthetic pleasure in every detail.
Excellent 👌
Vandaag nageltjes gedaan bij Margarita en Facials bij Zaina. Na een bezoek aan Arke is de enige tijd dat ik mij mooier voel zonder make up dan met een make up. Huid straalt alsof er een lichtje van binnen schijnt 🤩🥰
Toon meer reviews...

Over

ARKÉ
Paalstraat 148
2900 Schoten

Sfeer in de salon: Zeer persoonlijk aanpak, premium service.

Merken en producten: Meder M.A.D Skincare.

Het team: Zaina eigenares 17 jaar in beautysector Margarita 2 jaar ervaring in manicure met gel.

Gespecialiseerd in : Arke is een back-to-basics of no-nonsens beauty wat een “New Era” zal betekenen in de tijden van 10-steps routines en tijdelijke hypes. Ongeacht hoeveel nieuwe technologieën, producten en behandelingen nog op de markt gaan komen de komende jaren en decennia, het geheim van mooie en gezonde huid is al heel lang ontdekt. Wil jij dit ontdekken? Maak dan snel een afspraak bij Arké!

Extra's: ARKÉ A NEW ERA OF BEAUTY Arké is toegewijd om jou te helpen om er op je best uit te zien en je ook zo te voelen. Dit doen ze door cosmetische behandelingen van het hoogste medische niveau. Elk van onze services is zorgvuldig ontworpen om in jouw unieke behoeften te voorzien en het ervaren personeel staat klaar om je bij elke stap te begeleiden. Arké is een no-nonsense salon, eigenares Zaina, werkt al 15 jaar in beauty sector, maar is continue aan het bijleren, ze heeft 9 diplomas, zowel nationaal als internationaal. Ze ben begonnen als makeup artiste en educator voor diverse brands en productiehuizen, daarna skincare expert Estée Lauder en ondertussen al 4 jaar fulltime ladyboss van Arké! Je kan bij Arké terecht voor verschillende behandelingen voor skin, nails, brows, ... Mannen kunnen ook terecht bij Zaina en haar team van specialisten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3019:30
WoWoensdag
09:3012:30
DoDonderdag
09:3019:30
VrVrijdag
09:3019:30
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over ARKÉ

ARKÉ is open maandag van 09:30 tot 16:00, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:30 tot 19:30, woensdag van 09:30 tot 12:30 en zaterdag van 09:00 tot 18:00. Het is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
Bij ARKÉ kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt