Wat ik mooi vind aan mijzelf is… . Vind jij het ook een beetje awkward om zoiets over jezelf te zeggen? Je bent echt niet de enige! Wij helpen je hier graag mee. Door je te inspireren en motiveren, zodat jij met een glimlach kunt zeggen “Ik vind mezelf mooi”. We presenteren je… Fallou! Met zijn innerlijke en uiterlijke schoonheid een true inspiration.

Fallou werkt als model. Om zijn lichaam in shape te houden, sport hij regelmatig. Basketbal is zijn favoriete sport. Hij traint hiervoor twee keer per week. Daarnaast loopt Fallou dagelijks langs een basketbalveldje wanneer hij uit de metro stapt. Als hier een aantal jongens aan het basketballen zijn, speelt hij graag een potje mee.

In zijn vrije tijd probeert hij zoveel mogelijk aan zelfstudie te doen; hij vindt het namelijk erg belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen. Verschillende talen leren vindt hij een van de leukste dingen om te doen.

Motorrijden is zijn uitlaatklep. Het gevoel van vrijheid en oneindigheid. 

“Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd lange stukken te rijden. Gewoon door Nederland, of soms de grens over. Hierdoor heb ik soms wel last van stijve armen of een zere rug. Dan vind ik het heerlijk om een massage te boeken. 

Mijn favoriete massage is een sportmassage, die kan ik iedereen aanraden. Het is net iets steviger dan een ontspanningsmassage en het herstel van spieren wordt gestimuleerd.

Ik vind Treatwell bij het boeken van een massage echt een uitkomst. Zodra ik last heb kan ik gelijk checken bij wie ik op dat moment terecht kan. Hierdoor heb ik al een aantal fijne salons ontdekt!”

Fallou heeft een verzorgde huid, eentje zonder onzuiverheden of vlekjes. “Vrouwen zeggen vaak dat ze jaloers zijn op mijn, door hen benoemde, perfect skin. Van oorsprong kom ik uit Senegal, dus nu in Nederland is het voor mij erg belangrijk om mijn huid goed te hydrateren. Dit doe ik dan ook dagelijks door een goede, verzorgende crème te gebruiken.

Mijn favoriete spots

Massage:  Upscale Massage Brussel

Kapper:  Easy Style Brussel

Food:  Ellis Gourmet Burger Brussel

Sport:  Basketball

Bar:  Delirium Café Brussel

Music:  Drake - Controlla

Mijn favoriete salon

"Oprecht persoonlijk contact en professionele kappers-skills."

Boek je kapper ›

Daarnaast ga ik elke zes weken naar een schoonheidsspecialiste, gewoon om mijn huid wat extra aandacht te geven. Ik vind het altijd een heerlijk ontspannen momentje voor mijzelf. Veel mannen vinden het een taboe om naar de schoonheidsspecialiste te gaan en doen dit daarom niet. Ik vind dit onzin. Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen en waarom zouden alleen vrouwen dit mogen doen?”

"Vrouwen zeggen vaak dat ze jaloers zijn op mijn, door hen benoemde, perfect skin."

De liefde en support van familie en vrienden is belangrijk voor Fallou. “Zij brengen een lach op mijn gezicht en ik geniet altijd van het samenzijn met hen. Ik kook ook graag voor hen, om vervolgens urenlang te tafelen. Vorig jaar heb ik voor mijn vrienden oliebollen gebakken. Deze vielen zo goed in de smaak dat ik dit jaar weer aan de beurt ben.”

Fallou vindt het mooiste aan zichzelf zijn kleine spleetje tussen zijn tanden. Het geeft hem iets unieks. Imperfectie is immers ook perfectie. “Vroeger vond ik het spleetje storend, maar ik heb het leren waarderen en vind het nu juist ontzettend goed bij mij passen. Het maakt me uniek en altijd als ik lach is het spleetje zichtbaar.” 

Lees alle verhalen

Meer van Treatwell