Summer Glow
Summer Glow
Het warme weer blijft aanhouden en dat betekent dat het startsein voor de zomer is gegeven! De kolen zijn gloeiend heet, het strand roept je en jij kan natuurlijk niet wachten: tijd om jezelf klaar te stomen voor de zomer. Wat dacht je van een heerlijke body scrub, gevolgd door een flinke waxbeurt? Of misschien wel een fijne mani-pedi samen met je beste vriend(in)? Ontdek, vind je favoriete zomer treats en get that summer glow!
Volgepland met barbecues en stranddagen?  Boek een wax en laat alles gladjes verlopen! Hoef jij je de komende 3 weken nergens meer druk over te maken.
Of je nou voor nude gaat of juist felle kleuren kiest, de hamvraag van deze zomer blijft: gellak of shellac? Spoiler alert: beide blijven minstens 2 weken zitten!
Geen zin in lang haar met die warme temperaturen? Met een bob of lob zit je altijd goed. Gooi wat highlights in de mix en je bent klaar om de zomer in te gaan!
Stoom je lichaam bikiniklaar met een spray tan, bezoek aan de sauna of spa. Zo ben je verzekerd van een ontspannen dag in de zon.
Optimaal genieten van de zon doe je natuurlijk zonder make-up. Kan je echt niet zonder? Boek een facial voor die natural glow!
Houd je voeten up-to-date met een pedicure! Zo zien ze er na uren dansen op een festival of een hele dag strand nog steeds mooi uit. 

Onze tips voor

de no make-up look

  1. Voor een succesvolle no make-up look laat jij je wenkbrauwen waxen. Het is een must!
  2. Wie voor een no make-up look gaat, zegt gedag tegen mascara. Maar met een wimperlift zal je blik intenser zijn dan ooit tevoren!
  3.  Je huid heeft ook recht op een summer glow, dus gun jezelf wat me-time met een facial.
  4. Voor een mooie, gladde huid deze zomer, neem je afscheid van je kwaaltjes dankzij microdermabrasie.

App-soluut handig!

Ontvang €5 korting op je eerste boeking in de app*
Gebruik de code FIRSTAPP5.

*De kortingscode is eenmalig te gebruiken bij je eerste boeking met de Treatwell app bij een minimale bestedingswaarde van €30

This page is also available in: French