Spring

clean

Tot 25% korting op

verfrissende treatments

Spring Clean
Spring Clean

lenteklaar

Spring is here! Dat vraagt om een grondige spring cleaning met korting tot wel 30% op beauty treatments. Je huis is wellicht al helemaal schoongeboend, maar denk ook aan jezelf en je lichaam. Hoog tijd om je winter look te vervangen voor iets nieuws en fris. Chop-chop, ga naar de dichtstbijzijnde kapper om je haar een boost te geven. Trakteer jezelf op een verzorgende facial en ontdoe je voor eens en altijd van je wintervacht.
 
Neem je handen onder handen. Boek een ontspannende manicure met handmassage voor wat extra TLC. Voor langer plezier kies je als extraatje een gellak op je nagels!
Rokjesdag komt eraan! Dat extra wintervachtje kán je showen, maar de benen mogen ook op z'n aller-blootst. Kies dan bijvoorbeeld voor een wax.
Sit back, relax en laat de kapper je een nieuw kapsel aanmeten. Bonus: vind een kapper die je wat extra aandacht geeft met een hoofdmassage tijdens het wassen! 
Lange lokken en baarden waren handig in de winter, maar een nieuw seizoen vraagt om een fris kapsel. Breng een bezoek aan de barbier en je bent lente-proof!
Laat je voeten er ook deze lente mooi bij lopen. Boek een pedicure mét voetmassage. Loop de salon uit met voeten die zijdezacht aanvoelen.
Je huid kan wel een oppepper gebruiken na het koude winterweer. Bekijk salons bij jou in de buurt en boek een facial voor een glowy lente look!

Een mini guide voor 

een goede Spring Clean

  1. Berg je wintergarderobe maar op, het is tijd voor de grote schoonmaak
  2. Neem een semi-permanente nagellak voor een kleurrijke lente!
  3. Geniet van de zon terwijl je aan het ontspannen bent op het terras
  4. Mannen, zeg gedag tegen je wintervachtje en maak een afspraak bij de barbier
  5. Neem wat zonnestralen in je haar door te kiezen voor een balayage

Spring cleanse

Soms is het goed om met een schone lei te beginnen en daar leent de start van een nieuw seizoen zich uitstekend voor. Benieuwd voor treats er allemaal zijn om jezelf een Spring clean te geven? Lees het allemaal op ons blog!

This page is also available in French