Vitalogi

4,8
70 avis
Edward Caertsstraat 27, Ekeren, 2180
Ouvert Aujourd'hui: 07:00 - 21:00

Parcourir les services

Tout
Massage
Corps

Avis sur le salon

4,8
70 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Audrey is een heel lieve en warme vrouw. Ze stelt je meteen op je gemak. Het was voor mij de eerste keer dat ik een massage had geboekt en ik zou het zeker anderen aanraden! De massage was heel ontspannend. Ook fijn dat er op de achtergrond ontspannende muziek werd gespeeld.
Heel erg genoten van mijn ontspanningsmassage! Ik was een beetje zenuwachtig omdat het mijn eerste massage ooit was, maar bij Audrey voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze is een hele lieve dame die rust en geborgenheid uitstraalt. De massage was ook heel aangenaam, met de juiste druk en heel uitgebreid. Al bij al een zeer fijne ervaring!
Mijn eerste keer was een lastminute beslissing, en ik meldde me aan met een klein hartje, maar het voelde meteen heel vertrouwd en Audrey is heel betrokken Ik kom zeker terug!
Voir la réponse du salon...
Goede massage bij fijne rustige salon, zeer aan te bevelen
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

Audrey
Coach/ afslanken/ eetstoornissen/ massages
4.9
43 avis

À propos

Niet alleen door mijn professionele opleiding en jarenlange ervaring maar ook intuïtief kan ik perfect aanvoelen waar de pijnpunten van mijn klanten zijn. Het geeft me een enorme voldoening als mijn klanten relax en ontspannen buiten gaan.

Services

Corps
Massage
Mieux-être

Portfolio

À propos

Vitalogi
Edward Caertsstraat 27
2180 Ekeren

Bij Vitalogi aan de Edward Ceartsstraat in Ekeren heb je de mogelijkheid om de alledaagse stress achter je te laten en kan je genieten van een heerlijke relaxatie. Eigenares Audrey voorziet jou graag van een op maat gemaakte massage, waardoor jouw lichaam precies krijgt wat het op dat moment nodig heeft. Niet alleen voor ontspanning kan je bij Audrey terecht, maar zij is tevens lifecoach geeft jou ook graag gezondheidsbegeleiding. Zo kan Audrey je helpen om van binnen en buiten weer een gezond lichaam te krijgen wat in balans staat met je geest. Handig om te weten: je kan voor de deur gratis parkeren en het salon beschikt over een aparte sanitaire ruimte.

Let op: in het salon kan niet met bancontact betaald worden. Gelieve online te betalen.
Goe om te weten: dit is géén erotische massage salon!

LunLundi
07:0021:00
MarMardi
07:0021:00
MerMercredi
07:0021:00
JeuJeudi
07:0021:00
VenVendredi
07:0021:00
SamSamedi
07:0021:00
DimDimanche
07:0021:00

Salons de massage dans les environs