Therapeutische massages

Ter Elstlaan 1, 3001 Leuven
4,6
27 avis
Ter Elstlaan 1, 3001 Leuven

Avis sur le salon

4,6
27 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
An
il y a 4 jours
Liam
il y a 4 jours
Ik was super tevreden, maar ik zou wel nog investeren in wat sfeerverlichting ipv de gewone plafondlamp aan te laten. Dat maakt het nog wat ontspannender, denk ik.
Anonyme
il y a 2 mois
Voir la réponse du salon...
Professionele behandeling. Heel snel duidelijk dat Bea jarenlange ervaring heeft. Een vervolgsessie is al geboekt zodat Bea de spanningen volledig kan weg krijgen.
Anonyme
il y a 2 mois
Al enkele keren onderging ik een triggerpoint- en dieptemassage gegeven door Bea. Een warme, lieve dame die rust uitstraalt en waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze is erg bedreven in haar vaak en voelt onmiddellijk waar de spanningsknopen zitten. Na deze massages voel ik dat mijn nek en rug een stuk soepeler aanvoelen en de pijnlijk, verkrampte spieren veel losser zitten. Deze massage kan op sommige momenten wat pijnlijk aanvoelen wanneer er op de knopen wordt gewerkt, wat normaal is bij deze vorm van massage, de intensiteit van de druk kan je immers zelf aangeven. Wil je liever een ontspannende massage (om je te ont-stressen) dan kan je hier ook voor kiezen, de nadruk ligt hier meer op het creëren van rust en een ontspannen gevoel in je lichaam. De bewegingen zijn zachter en er wordt met andere oliën gewerkt. Ik heb al verschillende massagetherapeuten gehad, Bea is echt een topper in haar vak ! Ik kan je deze massagepraktijk dan alleen maar zeer warm aanbevelen. Er is mogelijkheid tot gratis parkeren voor de deur.
Katrien
il y a 3 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Therapeutische massages
Ter Elstlaan 1
3001 Leuven

Bij Therapeutische massages kan je 7 dagen per week terecht voor diverse relaxerende massages. Eigenares Bea voelt precies aan wat jouw lichaam nodig heeft en past daar haar massages volledig op aan. Geniet van een goede kleipakking voor het gehele lichaam, welke niet alleen ontspannend, maar ook zuiverend werkt voor de huid. Wil je nog even nagenieten van de relaxatie? Het salon ligt nabij het Jezuietenpark, waar je nadien nog een heerlijke wandeling kan maken.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Lundi
09:0022:00
Mardi
09:0022:00
Mercredi
09:0022:00
Jeudi
09:0022:00
Vendredi
09:0022:00
Samedi
10:0022:00
Dimanche
10:0022:00

Salons de massage dans les environs