PM Beauty

Frankrijklei 130, 2000 Antwerpen
4,9
40 avis
Frankrijklei 130, 2000 Antwerpen

Avis sur le salon

4,9
40 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Sugaring was nieuw voor mij. Het is de meest aangename methode die ik nu ken om te ontharen. Irina is een super dame, die haar vak heel goed kent! Ze stelt je meteen op je gemak en geeft veel uitleg. Ze voert haar job met passie uit en dat merk je aan het resultaat. Zeker en vast een aanrader! En voor de prijs moet je het zeker ook niet laten ;-)
Jill
il y a 2 jours
Ik kom terug! De schoonheidsspecialiste was vriendelijk, lief en stelde mij op mijn gemak (het was mijn allereerste keer) Ze legde alles uit en gaf mij ook tips voor aftercare of over de behandeling van de huid in het algemeen. Elk haartje was weg en ik wou mijn bovenlip ook laten doen maar ze stond erop dat dit écht niet nodig was en gaf mijn betaald geld voor de lip dus gewoon terug. Ze smeert je dus ook niets aan wat onnodig is. TOP!
charlotte
il y a 4 jours
Always nice to be back
Anonyme
il y a 4 jours
Een heerlijke massage gehad. Irina kan dit heel goed.
Martine
il y a 5 jours
Super professionele treatment. Heel tevreden. Dit was mijn eerste sugaring maar zeker niet mijn laatste. Irina was de medewerkster die mij geholpen heeft. Ik voelde me heel erg op mijn gemak.
Lauranne
il y a 7 jours
Voir plus de commentaires...

À propos

PM Beauty
Frankrijklei 130
2000 Antwerpen

Op de Frankrijklei, vlakbij de Kasteelstraat, in het centrum van Antwerpen zit het schoonheidssalon PM Beauty. Eigenares Irina heeft een farmaceutische achtergrond, waardoor ze veel kennis heeft over cosmetologische behandelingen en huidproblemen. Irina kijkt naar wat voor huidtype jij hebt voordat ze begint met de behandeling. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw huid. Door zichzelf elk jaar bij te scholen en cursussen te volgen blijft ze op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en behandelingen. Ook voor een massage, ontharingsbehandeling of manicure en pedicure kan je hier terecht. Irina zal ervoor zorgen dat jij tevreden het salon zal verlaten.

Handig om te weten: je kan parkeren voor de deur.
Let op: je kan niet met Bancontact betalen in het salon.

Lundi
09:0018:00
Mardi
09:0019:00
Mercredi
Fermé
Jeudi
09:0018:00
Vendredi
09:0018:00
Samedi
09:0015:00
Dimanche
Fermé

Instituts de beauté dans les environs