Katrien Deraedt massages

Nekkersvijverstraat 22, 9040 Sint-Amandsberg
4,8
12 avis
Nekkersvijverstraat 22, 9040 Sint-Amandsberg

Avis sur le salon

4,8
12 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Reen
il y a 5 mois
een zalige massage gekregen. Katrien, heeft gouden handen en haar rust straalde helemaal af op mij. ik voelde me volledig herboren nadien! voor herhaling vatbaar. katrien heeft het talent om meerdere technieken te combineren, zoals oliemassage en fasciatherapie.dat maakte het zo een massage zo fantastisch. mijn spierpijn was bijna helemaal weg. dank je katrien!
il y a 5 mois
Katrien haar massages zijn top! Ze combineert verschillende stijlen en luisteren naar wat het beste is voor je lichaam en je gemoed. Katrien is zeer attentvol, zowel in haar massages als in haar communicatie en onthaal.
il y a 6 mois
Katrien is een uitstekende faciatherapeute. Gouden handen. Ik ben al meer dan twee jaar een trouwe klant en dat blijft zo.
il y a 6 mois
De ruimte gaf me meteen het gevoel thuis te komen, die samen met de zachte behandeling en de rustgevende muziek met het gevoel gaven even helemaal weg te zijn van de wereld! Dank je daarvoor !
il y a 6 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Katrien Deraedt massages
Nekkersvijverstraat 22
9040 Sint-Amandsberg

Bij Katrien Deraedt massages wordt er alles aan gedaan om jouw balans tussen lichaam en geest te herstellen. Relaxatie is hier een groot onderdeel van. Daarnaast wordt de achterliggende gedachte of ervaring van klachten achterhaald. Hierdoor zal je meer vertrouwen in je lichaam krijgen, wat helpt om de balans te herstellen. Eigenares Katrien heeft haar ervaring zowel in binnen- als buitenland opgedaan en laat zich regelmatig bijscholen, waardoor ze jou de optimale behandeling kan geven die compleet is afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Lundi
13:0018:00
Mardi
13:0018:00
Mercredi
13:0018:00
Jeudi
20:0021:00
Vendredi
Fermé
Samedi
Fermé
Dimanche
Fermé

Salons de massage dans les environs