Infinity Hair & Body Lounge

Mechelsesteenweg 211, 2018 Antwerpen
4,9
17 avis
Mechelsesteenweg 211, 2018 Antwerpen

Parcourir les services

Avis sur le salon

4,9
17 avis
Ambiance
Propreté
Équipe
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Ik kwam toevallig bij Infinity terecht nadat ik last-minute naar een kapper zocht. Yasmine luisterde goed naar wat ik wel en niet wilde, ze gaf professioneel advies en ze heeft een vlotte babbel. Alles wat ik van een goede kapper verwacht. I'll be back!
Kathleen
il y a 4 jours
Yasemin intuitively understood me, my hair, and expectations.
Cathrin
il y a un mois
Helene
il y a 2 mois
Katarzyna
il y a 4 mois
Heel goede en leuke ervaring. 1e kapper die tegen mij zei er moet niet te veel af want u haar is gezond en je bent mooi met lang haar. Gebruiken goede producten. Ze zijn heel vriendelijk. Ik ben een beetje socialy akward en toch heb ik een leuk babbeltje kunnen door met de haarstyliste. Danku Yasmine ik ben super tevreden en kom zeker terug. Groetjes Natasha
Natasha
il y a 5 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Infinity Hair & Body Lounge
Mechelsesteenweg 211
2018 Antwerpen

Wist je dat de juiste snit en haarkleur hét verschil kunnen maken? Kapster Yasemin van Infinity Hair & Body Lounge in Antwerpen heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd in kapsels volgens de meest recente modetrends. Ze neemt jaarlijks deel aan gerenommeerde opleidingen in binnen- en buitenland. Ervaar de exclusiviteit, rust en luxe en kom terug naar buiten met een nieuwe look. Zoek je een trendy kapper voor je wekelijkse snit of brushing of wil je een metamorfose? Je bent na een bezoek aan Infinity Hair & Body Lounge professioneel haarverzorgingsadvies en een kapsel dat jouw uitstraling versterkt rijker. Handig om te weten: in het salon wordt met diervriendelijke producten gewerkt.

Lundi
Fermé
Mardi
09:0016:30
Mercredi
09:0013:00
Jeudi
09:0020:00
Vendredi
09:0018:00
Samedi
08:0017:00
Dimanche
Fermé

Coiffeurs dans les environs