Infinity Hair & Body Lounge

Mechelsesteenweg 211, 2018 Antwerpen
4,9
12 avis
Mechelsesteenweg 211, 2018 Antwerpen

Avis sur le salon

4,9
12 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Ik boekte een cut & go voor een totaal nieuw kapsel. Er werd voldoende tijd genomen om het kapsel te bespreken en ik voelde me helemaal op mijn gemak tijdens het knippen. Er ging dan ook niks te veel of te weinig af. Ik ben zeer tevreden en zou zeker opnieuw een afspraak maken.
Kristien
il y a 2 mois
Voir la réponse du salon...
Het was een fijne en ontspannende ervaring. Ik kreeg goed advies maar er werd mij niks aangesmeerd. De snit/lengte die ik graag wilde, heb ik ook gekregen. Het is niet verkeerd uitgevallen, wat ooit wel gebeurt. Ik had een simpele cut&go geboekt. Er zat veel meer in dat pakket dan wat ik verwacht had. Ik heb niks meer betaald dan de prijs van een cut&go. Kortom, zeker een salon om terug te komen.
Maud
il y a 3 mois
Voir la réponse du salon...
lies
il y a 3 mois
Cut en go is snel, goed en gezellig; Yasmin en Anne geven ook graag advies over welke snit, kleuring, behandeling, etcetera het beste bij je past. Mercikes!
Lieke
il y a 6 mois
Ik ben nog nooit zo blij geweest na een bezoek bij de kapper! Mijn haar was groen uitgeslagen doordat ik het zelf kleurde met flesjes van het Kruidvat. De kappers zijn er niet alleen in geslaagd om het groen eruit te krijgen, maar ze hebben er echt iets prachtig van gemaakt! Iedereen is jaloers!!
Lotte
il y a 6 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Infinity Hair & Body Lounge
Mechelsesteenweg 211
2018 Antwerpen

Wist je dat de juiste snit en haarkleur hét verschil kunnen maken? Kapster Yasemin van Infinity Hair & Body Lounge in Antwerpen is gespecialiseerd in kapsels volgens de meest recente modetrends en neemt jaarlijks deel aan gerenommeerde opleidingen in binnen- en buitenland. Ervaar de exclusiviteit, rust en luxe en kom terug naar buiten met een nieuwe look. Zoek je een trendy kapper voor je wekelijkse snit of brushing of wil je een metamorfose? Je bent na een bezoek aan Infinity Hair & Body Lounge professioneel haarverzorgingsadvies en een kapsel dat jouw uitstraling versterkt rijker. Handig om te weten: in het salon wordt met diervriendelijke producten gewerkt.

Lundi
10:0016:00
Mardi
09:0016:30
Mercredi
09:0013:00
Jeudi
09:0020:00
Vendredi
09:0018:00
Samedi
08:0017:00
Dimanche
Fermé

Coiffeurs dans les environs