Infinity Hair & Body Lounge

Mechelsesteenweg 211, 2018 Antwerpen
4,8
21 avis
Mechelsesteenweg 211, 2018 Antwerpen
Heures creuses

Parcourir les services

Avis sur le salon

4,8
21 avis
Ambiance
Propreté
Équipe
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Anonyme
il y a 3 jours
Heel vriendelijk en professioneel. Ik ben ook heel tevreden met het resultaat. Enkel de volledige behandeling duurt toch wat langer dan opgegeven.
Sabine
il y a 2 mois
Heel fijn eerste bezoek aan dit salon! Yasemin nam de tijd om mijn haar te bestuderen en naar mij te luisteren. Ik heb me nog nooit zo begrepen gevoeld bij een kapper, waardoor ik met een lach ben buiten gestapt en meer dan tevreden was over mijn kapsel. Mooie extra was de heerlijke hoofdmassage. Ik kom terug!
Elien
il y a 3 mois
The colour was not exactly what I wanted but after one week I really like it anyway! I would recommend that place because the people there take very good care of you and are super Nice!
Margareta Köllner
il y a 3 mois
Ik kwam toevallig bij Infinity terecht nadat ik last-minute naar een kapper zocht. Yasmine luisterde goed naar wat ik wel en niet wilde, ze gaf professioneel advies en ze heeft een vlotte babbel. Alles wat ik van een goede kapper verwacht. I'll be back!
Kathleen
il y a 3 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Infinity Hair & Body Lounge
Mechelsesteenweg 211
2018 Antwerpen

Wist je dat de juiste snit en haarkleur hét verschil kunnen maken? Kapster Yasemin van Infinity Hair & Body Lounge in Antwerpen heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd in kapsels volgens de meest recente modetrends. Ze neemt jaarlijks deel aan gerenommeerde opleidingen in binnen- en buitenland. Ervaar de exclusiviteit, rust en luxe en kom terug naar buiten met een nieuwe look. Zoek je een trendy kapper voor je wekelijkse snit of brushing of wil je een metamorfose? Je bent na een bezoek aan Infinity Hair & Body Lounge professioneel haarverzorgingsadvies en een kapsel dat jouw uitstraling versterkt rijker. Handig om te weten: in het salon wordt met diervriendelijke producten gewerkt.

LunLundi
Fermé
MarMardi
09:0016:30
MerMercredi
09:0013:00
JeuJeudi
09:0020:00
VenVendredi
09:0018:00
SamSamedi
08:0017:00
DimDimanche
Fermé

Coiffeurs dans les environs