Helena Beauty and Nailcenter

Eikenlei 155, 2960 Sint-Job-in't-Goor
4,8
32 avis
Eikenlei 155, 2960 Sint-Job-in't-Goor
Happy Hours

Avis sur le salon

4,8
32 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Was een zalige gezichtsbehandeling ! Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte professional waar je super in de watten wordt gelegd..
Greet
il y a 5 mois
Ik ga al jaren bij Helena voor de meest uiteenlopende gelaatsbehandelingen. Ik heb haar ooit toevallig gevonden omdat ik op zoek was naar een zuurstofbehandeling die betaalbaar was. Wel, dat was bij Helena. Zij was veel goedkoper dan de rest en ik moet zeggen: ze trekt veel tijd uit voor deze behandeling, doet deze met een rustig achtergrondmuziekje en het resultaat zie je onmiddellijk. Als je dit op regelmatige basis herhaalt zie je er echter veel frisser uit. Ik wissel dit af met andere behandelingen en ben uiterst tevreden over het resultaat. Ze geeft ook zelf aan wat best is voor uw huid (bijv heb je na een vakantie nood aan een andere behandeling enz.). Ik blijf bij Helena en raad iedereen aan ook eens te gaan. Jeannine
il y a 9 mois
Aangename dame die haar vak kent. Jammer dat je voor een streepje gekleurde gel op je nagels bij een French bijna €1/nagel extra betaalt. Ook was er geen verzorgende nagelriemolie of handcreme bij inbegrepen.
Anonyme
il y a 9 mois
Voir la réponse du salon...
Anonyme
il y a 10 mois
Anonyme
il y a 10 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Helena Beauty and Nailcenter
Eikenlei 155
2960 Sint-Job-in't-Goor

Bij Helena Beauty and Nailcenter zijn vrouwen van harte welkom voor een heerlijke gelaatsbehandeling, goede ontharing of fijne nagelbehandeling. Eigenares Helena zal ervoor zorgen dat de treatment volledig is aangepast aan jouw wensen en behoeften en jij weer zult stralen als nooit tevoren. Hiervoor gebruikt ze de producten van Intens Derma, die een hoge concentratie werkstoffen bevatten. Je wordt bij Helena Beauty and Nailcenter tot in de puntjes verwend terwijl jij even helemaal tot rust kan komen.

Lundi
09:3020:30
Mardi
09:3021:30
Mercredi
Fermé
Jeudi
09:3020:30
Vendredi
08:0014:00
Samedi
Fermé
Dimanche
Fermé

Instituts de beauté dans les environs