Extensionelle

Mechelsesteenweg 19, 2018 Antwerpen
4,3
214 avis
Mechelsesteenweg 19, 2018 Antwerpen

Avis sur le salon

4,3
214 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
eventjes wachten , begrijp ik , was druk. was blij dat het manueel sprayen was , in cabine vond ik niet goed. vriendelijke dame ( liesbeth ) die mij geholpen heeft . was heel tevreden , volgende afspraak al gemaakt .
JOHAN DeE SMEDT
il y a 21 heures
Wel zeer vriendelijk maar als je op de site opzocht wat je kosten zijn (kleuren) +/- 68€ en ik kom rond de 130€ uit. Dan voel ik me redelijk bedrogen aangezien de kleur ook echt niet is wat ik op foto toonde.
Anonyme
il y a 9 jours
DIT IS NIET DE PLEK OM UW HAREN TE KLEUREN ! ZAT MET EEN UITGROEI EN WOU MIJN HAREN TERUG VERVEN ZOALS HET WAS (BALAYAGE ) WAS BLIJKBAAR TE VEEL GEVRAAGD MIJN HAAR ZAG ORANJE , GRIJS , EN BLOND ! IK WEET NIET WAAR DIE MENSEN WERDEN OPGELEID MAAR MIJN BEHANDELING TROK OP NIKS ! UITEINDELIJK HEBBEN ZE MIJN HAAR DONKERBRUIN GEVERFD , MET DE OPMERKING : DAT IS DE ENIGE OPLOSSING ??????! ONPROFESSIONEEEL EN MIJ DAN NOG LATEN BETALEN VOOR DE BALAYAGE , HEB ER NIKS OVER GEZEGD OM GEEN DISCUSSIE AAN TE GAAN MET DIE LEEGHOOFDEN, ZE GAAN ER TOCH ALLES AAN DOEN OM U TE LATEN BETALEN !!! JULLIE HEBBEN MIJN HAAR VERPEST EN MIJN VERTROUWEN IN KAPPERS !!!
kharraz
il y a 10 jours
Ik heb 17 euro betaald om een uur in de auto te zitten, daar aan te komen en te weten te komen dat dit eigenlijk gratis mocht. Ze wisten niets van mijn afspraak, noch konden ze mij verder helpen aangezien ze niet de juiste producten hebben voor mijn haar. Ik ben daar letterlijk vijf minuten geweest en mocht terug voor een uur in de auto zitten naar huis :( Jammer van deze miscommunicatie. Ze konden mij ook niet terugbetalen...
Julie Beyens
il y a 18 jours
Een top ervaring achter de rug. Een propere salon, zeer vriendelijk personeel, regelmatig vragen voor een drankje. Ik kom hier zeker nog terug.
Anonyme
il y a 23 jours
Voir plus de commentaires...

À propos

Extensionelle
Mechelsesteenweg 19
2018 Antwerpen

Vanaf het moment dat je hier binnenstapt leggen ze je van top tot teen in de watten. Extensionelle biedt een waaier van mogelijkheden voor beauty, hair en nail treatments. Het team is voorzien van jarenlange ervaring en het salon zit gevestigd aan de Mechelensteenweg in Antwerpen. Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van Redken, Dermalogica en Cristal Clear. Tot snel!

Lundi
10:0017:00
Mardi
09:3018:00
Mercredi
09:3018:00
Jeudi
09:3018:00
Vendredi
09:3018:00
Samedi
09:0017:00
Dimanche
Fermé

Cliniques de la peau dans les environs