Beauty by Eline

Grote Steenweg 30, Zomergem, Oost-Vlaanderen, 9930

Beauty by Eline aucune réservation n'est disponible sur Treatwell pour le moment. Consultez ci-dessous les salons disponibles rechercher consulter les salons à proximité

Trouvez les meilleurs salons près de chez vous

Hairspray Gent

916 reviews
Speistraat 33, 9030 Mariakerke

Wax & Beauty Home

919 reviews
Mariakerksesteenweg 1, 9031 Drongen

L'avonture Beautylounge

304 reviews
Asschout 29/1, 9940 Evergem

Parcourir les services

Tout
Mains & Pieds
Épilation
Visage
Corps
Médical et Dentaire

Avis sur le salon

5,0
10 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Is een aangename schoonheidssalon...gezellig, heel vriendelijk.... en vooral ik ben heel content van de behandelingen die ik al heb gekregen.... is een sterke aanrader als je je wilt verwennen.... en nu met de coronaperiode had ik een heel veilig gevoel.... top!!
Voir la réponse du salon...
Naar Beauty by Eline gaan voor een schoonheidsbehandeling voelt altijd een beetje aan als thuiskomen. Haar sympathieke en enthousiaste manier van werken zorgen er steeds voor dat je uitgerust en piekfijn in orde de zaak terug buiten stapt. Doe zo voort Eline! Ik ben fan :D
Voir la réponse du salon...
Ik kom steeds bij Eline met mijn nagels en ben altijd zeer tevreden! Super gezellige locatie waar ik helemaal tot rust kom en zen naar huis ga. Ook altijd een gezellige babbel met Eline, een topzaakje! ☺️
Voir la réponse du salon...
Eline is een bijzonder bekwame schoonheidsspecialiste met een uitzonderlijk oog voor detail. Een warme ontvangst wordt gevolgd door een professionele, ontspannende behandeling in een aangename omgeving. Het resultaat van de behandeling is 100% naar wens.
Voir la réponse du salon...
Beauty by Eline is een net en uniek schoonheidsinstituut in Lievegem. Je wordt er heel hartelijk ontvangen waardoor je je onmiddellijk op je gemak voelt. Door de houten structuur straalt het instituut warmte en gezelligheid uit zodra je er binnenkomt. Van elke behandeling die ik al geboekt heb, ben ik heel tevreden. Gelish nagels, epilatie en kleuren van de wenkbrauwen, een spraytan... Eline heeft een aanbod aan behandelingen in petto om U tegen te zeggen en geloof mij, elke behandeling is top!
Voir la réponse du salon...
Voir plus de commentaires...

À propos

Beauty by Eline
Grote Steenweg 30
9930 Zomergem, Oost-Vlaanderen

In Zomergem vind je Beauty by Eline. In deze beautysalon kun je terecht voor verschillende behandelingen terecht, waaronder manicure, pedicure gezichtsbehandelingen. Ook voor prachtige wenkbrauwen en wimpers ben je hier aan het juiste adres.
Kwaliteit is in deze salon erg belangrijk. Eline is goed geschoold en weet dus precies wat jouw huid, haar of nagels nodig hebben.

De salon staat bekend om de hygiëne, service en gastvrijheid. Welke behandeling je ook kiest, het zal volledig worden aangepast naar jouw huid en wensen. Bij Eline ben je zeker in goede handen!

LunLundi
Fermé
MarMardi
17:0019:00
MerMercredi
09:0020:00
JeuJeudi
09:0020:00
VenVendredi
09:0016:00
SamSamedi
09:0016:00
DimDimanche
Fermé