Heeft u een vraag?
Hier staan de meest gestelde vragen op een rij!

Locatie

Type salon
vragen per onderwerp
boeken
Hoe boek ik een treatment? Hoe betaal ik mijn boeking? Hoe wijzig ik een boeking? Hoe annuleer ik mijn boeking? Hoe weet ik of mijn boeking is bevestigd? Waarom heb ik geen ontvangstbevestiging ontvangen? Waar vind ik de contactgegevens van de salon? Hoe zet ik de reservering in mijn eigen agenda?
Giftcards
Wat is een Treatwell Giftcard? Waar kan ik mijn giftcard uitgeven? Hoe verzilver ik mijn giftcard? Hoe lang is mijn giftcard geldig? Wanneer ontvang ik mijn giftcard? Hoe kan ik mijn giftcard aankoop annuleren? Ik heb twee giftcards, kan ik deze samenvoegen? Ik heb nog tegoed over op mijn giftcard, hoe kan ik deze gebruiken? Heb je vragen?
betalen
Worden er transactiekosten voor een online betaling in rekening gebracht? Mijn online betaling is mislukt. Wat nu? Is online betalen op Treatwell.be wel veilig? Hoe wissel ik een (digitale) voucher of kortingscode in? Mijn kortingscode werkt niet, hoe komt dit? Wat gebeurt er met mijn online betaling als ik een boeking annuleer? Kan ik ook contant betalen? Met welke creditcards kan ik betalen?
wijzigen & annuleren
Hoe wijzig ik een boeking? Hoe annuleer ik mijn boeking?
reviews
Hoe plaats ik een review? Kan ik een review verwijderen of wijzigen? Waarom zou ik een beoordeling achterlaten?
account
Hoe maak ik een account aan? Wat zijn de voordelen van een account? Moet ik een account aanmaken om te reserveren? Kan ik mijn account verwijderen? Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
Overig
Ik wil mij afmelden van jullie nieuwsbrief, kan dat? Waar vind ik het telefoonnummer van de salon?