Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Leuven Centrum, Leuven
Filters
Sort

Nail refill near Leuven Centrum, Leuven

We've found 4 venues

Sort by
Location
Search distance
Date
Price Range
€0 - €4000
Show me salons with
Smart Discounts
Express Treatments
Top Rated

Paillette

4.9 24 reviews
More details
Bij Paillette aan de Koning Albertlaan in Kessel-Lo staat alles in het teken van nagelverzorging. Eigenares Cassandra weet als geen ander hoe ze mooie gelnagels moet aanbrengen en is gespecialiseerd in de opbouw van de natuurlijke nagel. Cassandra volgt veel trainingen om zo de kwaliteit van de behandelingen hoog te houden. Wil je jouw nagels wat extra glam geven? De behandelingen zijn inclusief een basic nail art, maar je bent hier tevens aan het juiste adres voor unieke en opvallende nagels. Let op: het thuissalon bevindt zich op de tweede verdieping, bereikbaar via de trap. In het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Gelnagels - bijwerken
1 u 30 min - 1 u 45 min
from 40
Nagelreparatie
10 min - 15 min
from 5
Gelnagels - bijwerken van andere salon
1 u 30 min - 1 u 45 min
from 50
Show all services at this venue…

Schoonheidssalon Carmen

4.8 74 reviews
More details
Bij Schoonheidssalon Carmen in Leuven staan wellness en beauty centraal. Een schoonheidsbehandeling bij dit salon betekent dan ook meer dan alleen de verzorging van je uiterlijk. Een goede uitstraling wordt namelijk veroorzaakt door een positieve balans tussen lichaam en geest. Kom heerlijk tot rust terwijl je lichaam van top tot teen wordt verwend. Daarnaast kan je bij dit salon ook terecht voor huidverbetering en afslanking. Na een behandeling bij dit salon barst je van de nieuwe energie en zul je dit ook uitstralen.
Nagelreparatie - vanaf
10 min
6
Gelnagels - bijwerken
45 min
from 47,50
Beautynagelpakket met witte boord - bijwerken
1 u
from 295
Show all services at this venue…

Helios - Sunsation

4.4 47 reviews
More details
Aan de Brusselsesteenweg in Herent is schoonheidsinstituut Helios gevestigd. Bij dit salon staat persoonlijke aandacht voorop. Met jarenlange ervaring zorgt het gespecialiseerde team er graag voor dat jij de behandeling krijgt die bij je wensen en behoeften past. Je kunt hier terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen zoals permanente make-up, gelaatsbehandelingen, definitieve ontharing, manicures en pedicures.
Retouche gelnagels
1 u
45
Show all services at this venue…

Fitforyou

4.8 37 reviews
More details
Bij fitness- en revalidatiecentrum Fitforyou op de Mechselsesteenweg te Herent vind je alles onder één dak. Je kunt hier terecht om aan je sportieve doelen te werken. Of je nu wilt vermageren, de conditie wilt verbeteren, revalideren of alles verstevigen; de gediplomeerde trainers en kinesisten helpen je met plezier. Heb je meer nood aan ontspanning dan kun je je laten verwennen met een heerlijke massage, de handen laten verzorgen met een manicure of gelnagels laten plaatsen. De ingang en de parking zitten aan de voorzijde van het gebouw in het witte gedeelte; bij revalidatiecentrum Fitforyou.
Gelnagels - bijwerken
1 u 30 min
from 40
Gelnagels - bijwerken tenen
1 u
35
Show all services at this venue…
Loading...