Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Herent, Flemish Brabant
Filters
Sort

Laser hair removal near Herent, Flemish Brabant

We've found 3 venues

Results include: Permanent Hair Removal

Sort by
Location
Search distance
Date
Price Range
€0 - €4000
Show me salons with
Smart Discounts
Express Treatments
Top Rated

Schoonheidssalon Carmen

4.8 74 reviews
More details
Bij Schoonheidssalon Carmen in Leuven staan wellness en beauty centraal. Een schoonheidsbehandeling bij dit salon betekent dan ook meer dan alleen de verzorging van je uiterlijk. Een goede uitstraling wordt namelijk veroorzaakt door een positieve balans tussen lichaam en geest. Kom heerlijk tot rust terwijl je lichaam van top tot teen wordt verwend. Daarnaast kan je bij dit salon ook terecht voor huidverbetering en afslanking. Na een behandeling bij dit salon barst je van de nieuwe energie en zul je dit ook uitstralen.
Definitief ontharen - gelaat
15 min - 30 min
from 70
Definitief ontharen - lichaam
15 min - 1 u
from 70
Show all services at this venue…

Fitforyou

4.8 36 reviews
More details
Bij fitness- en revalidatiecentrum Fitforyou op de Mechselsesteenweg te Herent vind je alles onder één dak. Je kunt hier terecht om aan je sportieve doelen te werken. Of je nu wilt vermageren, de conditie wilt verbeteren, revalideren of alles verstevigen; de gediplomeerde trainers en kinesisten helpen je met plezier. Heb je meer nood aan ontspanning dan kun je je laten verwennen met een heerlijke massage, de handen laten verzorgen met een manicure of gelnagels laten plaatsen. De ingang en de parking zitten aan de voorzijde van het gebouw in het witte gedeelte; bij revalidatiecentrum Fitforyou.
Laserontharen - gezicht en lichaam
20 min - 1 u
from 50
Show all services at this venue…

Helios - Sunsation

4.4 46 reviews
More details
Aan de Brusselsesteenweg in Herent is schoonheidsinstituut Helios gevestigd. Bij dit salon staat persoonlijke aandacht voorop. Met jarenlange ervaring zorgt het gespecialiseerde team er graag voor dat jij de behandeling krijgt die bij je wensen en behoeften past. Je kunt hier terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen zoals permanente make-up, gelaatsbehandelingen, definitieve ontharing, manicures en pedicures.
IPL med cos - kleine zone
15 min
50
IPL med cos - middelkleine zone
20 min
100
IPL med cos - middelgrote zone
25 min
150
Show all services at this venue…
Loading...