Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Filters
Refine...
Sort by
Sort

Laser hair removal in Ghent

Location
Search distance
We've found 3 venues
Sort by
Sort

Results include: Permanent Hair Removal

Victoria Paris

Info
4.9 44 reviews
Heb je last van overtollige haargroei en wil je daar definitief vanaf? Neem dan een bezoek aan ontharingssalon Victoria Paris aan de Rooigemlaan in Gent. Bij dit salon zijn zowel mannen als vrouwen welkom en kun je je volledige lichaam -of een gedeelte daarvan- laten ontharen. Victoria Paris maakt gebruik van Diode Lightsheer laserontharing voor een veilige en doeltreffende behandeling. Voor een optimaal resultaat kun je het beste meerdere behandelingen nemen. Ga voor een gladde huid en kom langs bij Victoria Paris.
Vrouwen - laserontharen
15 min - 1 u
from 50
Mannen - laserontharen
15 min - 1 u
from 30
ACTIE vrouwen laserontharen - hele lichaam
2 u
399
Show all services…

Dermis

Info
4.8 10 reviews
Heb je last van ongewenste haargroei of ben je onzeker over je huid? Kom dan langs bij Dermis aan de Kortrijksesteenweg in Gent. Bij dit salon kun je terecht voor het definitief ontharen van het hele lichaam. Tevens biedt het salon vele behandelingen aan voor huidverjonging en -verbetering. Daarnaast heeft het team zich gespecialiseerd in het behandelen van cellulitis en causale voetreflexologie. Zowel mannen als vrouwen zijn overdag en in de avond welkom voor een behandeling. Ga voor een mooie en gladde huid die gezien mag worden en boek nu snel een afspraak. Let op: in het salon kan enkel contant worden betaald.
Vrouwen definitief ontharen - bovenlichaam 1e keer
1 u - 3 u
from 30
Mannen definitief ontharen - gelaat 1e keer
45 min - 1 u
from 18,75
Vrouwen definitief ontharen - gelaat 1e keer
45 min
from 18,75
Show all services…

V&M Laserservice

Info
No reviews
Ben je het zat om je elke keer te laten waxen of je te scheren? Denk dan eens aan veilige en doeltreffende laserontharing bij V&M Laserservice aan de Haenhoutstraat in Destelbergen. Hier passen zij de ontharing aan op jouw huid- en haartype. Door het unieke koelsysteem wordt de opperhuid nog beter beschermd en is de kans op beschadiging minimaal. Er zijn vijf tot acht behandelingen voordat je helemaal smooth bent op de plekken die jij wilt.
Vrouwen laserontharen - onderlichaam
15 min - 1 u
from 40
Vrouwen laserontharen - bovenlichaam
10 min - 45 min
from 50
Vrouwen laserontharen - gelaat
15 min - 20 min
from 50
Show all services…
Loading...