Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Filters
Refine...
Sort by
Sort

Ladies' haircut near Leuven Centrum, Leuven

Location
Search distance
Filter search results
Done
Date and Time
Top Rated
Smart Discounts
Products Used
Price Range
€0 - €4000
We've found 3 venues
Sort by
Sort

Results include: Fringe Trim, Hairstyling, Ladies Haircuts

Gala de Luxe

Info
4.4 191 reviews
Gala de Luxe beauty & hair is gelegen in hartje Leuven. Eigenaresse Galina is een haarstyliste met jarenlange ervaring in de schoonheidswereld. De sleutelwoorden van dit salon zijn: hygiëne en klantvriendelijkheid. Bij Gala de Luxe beauty & hair word jij als een echte VIP behandeld. Je kunt hier niet alleen terecht voor je haar maar tevens voor manicure, pedicure, gelaatsverzorging, ontharing en permanente make-up. Het concept is uniek – met één afspraak kun je je van kop tot teen laten verwennen door één en dezelfde specialiste. Zo bespaar je kostbare tijd!
Knippen en handdrogen
45 min - 1 u
from 45
Modelkapsel
45 min - 1 u
from 55
Modelkapsel - Ventaglio
1 u
70
Show all services…

Bliss Hair & Glam

Info
4.2 26 reviews
Bliss Hair & Glam in Kessel-Lo te Leuven is dé advieskapper waar je terechtkan voor je snit, (ammoniakvrije) kleuring of sun-kissed balayage. Werk je coupe af met bijvoorbeeld een brushing voor de perfecte finishing. Aan vakkennis ontbreekt het hier zeker niet, want Farah en Karine laten zich meerdere malen per jaar bijscholen. Zo kunnen ze jou continu voorzien van kwaliteitsbehandelingen. Je kan hier verder ook terecht voor wimper- en nagelbehandelingen en duik ook eens onder de zonnebank voor je momentje van relaxatie. De producten uit de verzorgingslijn van Davines bestaan uit natuurlijke en 100% duurzame ingrediënten en deze zijn tevens dierproefvrij.
Vrouwen - snit
30 min
from 32
Show all services…

Vanity Hair & Art

Info
4.5 31 reviews
Bij Vanity Hair & Art hebben ze een liefde voor haar, mens en dier. Je bent hier van harte welkom voor een goede snit, kleuring en verzorging. Door de zeer ruime ervaring in het kappersvak, weet het team keer op keer een coupe te creëren die volledig aansluit bij jouw wensen. In het salon worden de producten van Kevin Murphy gebruikt welke niet op dieren worden getest en milieuvriendelijk zijn. Voor een mooie afwerking kan je in het salon tevens een fijne manicure ondergaan. Zo ben je direct klaar voor een avondje uit.
Meisjes 19 tot 25 jaar - knippen
20 min - 25 min
from 40
Vrouwen - cut all-in
1 u
55
Show all services…
Loading...