Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Filters
Refine...
Sort by
Sort

Intense pulsed light therapy (ipl) in Ghent

Location
Search distance
We've found 3 venues
Sort by
Sort

Dionis

Info
5.0 1 review
Bij Dionis in Sint-Denijs-Westrem ben je aan het juiste adres voor IPL-behandelingen. Eigenares Davina is als verpleegkundige gespecialiseerd in de problematieken op het gebied van huid en haar en helpt jou graag van jouw ongewenste haartjes af. De behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd waardoor je deze als pijnloos zal ervaren. Naast definitief ontharen werkt Davina ook met IPL voor huidverbetering. Deze behandeling is geschikt om jouw gelaat er weer gezond, stralend en jonger uit te laten zien. Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.
IPL definitief ontharen - gelaat
10 min - 15 min
from 20
IPL definitief ontharen - bovenlichaam
10 min - 40 min
from 20
IPL definitief ontharen - onderlichaam
15 min - 40 min
from 55
Show all services…

Penelope

Info
4.8 18 reviews
Nooit meer scheren, epileren, harsen of ontharingscrème gebruiken? Dat klinkt fijn. Bij Penelope helpen ze je graag van ongewenste haren af met het Energist UltraPlus VPL systeem. Deze professionele laserbehandeling zorgt er op een veilige manier voor dat ongewenste haren voorgoed verdwijnen. De behandeling is zelfs geschikt voor mensen met fijne, middelblonde en donderblonde haren, een lage pijngrens en een zeer gevoelige huid. Ook mannen kunnen hier terecht om hun baard definitief te laten ontharen. Zo heb je geen last meer van ingegroeide haren of stoppels op de wangen. Ook kan de baard worden vormgeven door alleen een bepaald gedeelte weg te laten halen.
VPL vrouwen - gelaat
5 min - 25 min
from 30
VPL mannen - gelaat
5 min - 35 min
from 30
VPL vrouwen - bovenlichaam
10 min - 1 u
from 40
Show all services…

SiCelia

Info
4.5 55 reviews
In alle rust genieten van je behandeling en met een zichtbaar resultaat naar huis gaan. Dit is waar het bij schoonheidsinstituut SiCelia in Gent allemaal om gaat. Mannen en vrouwen kunnen hier terecht voor bijna alle gelaats- en lichaamsverzorgingen. Van permanente make-up, ontharing tot intensieve huidverbetering met de topproducten van het merk Dermalogica. Celia wil niets liever dan je huid weer in topconditie brengen.
IPL - gezicht
10 min - 40 min
from 29
IPL - bovenlichaam
10 min - 45 min
from 39
IPL - onderlichaam
10 min - 1 u 20 min
from 39
Show all services…
Loading...