Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Zwijnaarde, Gent
Choose date & time
Filters

Massage treatments near Zwijnaarde, Gent

We've found 9 venues

Results include: Massage Parlours, Massage Therapists, Masseurs, Masseuses

Sort by
Location
Search distance

Instituut Una

4.8 115 reviews
More details
Instituut Una is een kleinschalig instituut in Gent. Het heeft z’n naam te danken aan het Scandinavische “una”, wat staat voor “tot rust komen”. En dat kan je hier inderdaad. Instituut Una is namelijk een schoonheidsinstituut waar huidverbetering en relaxatie hand in hand samengaan. Alle behandelingen en verzorgingen zijn volgens jouw persoonlijke wensen en worden steeds door Elke zelf uitgevoerd. Ze maakt gebruik van kwalitatieve producten en ze is vandaag de dag een heuse experte in huidverzorging en -verbetering. Wil je dus even ontspannen of droom je al jaren van die zachte, gezonde prachthuid? Dan is Elke jouw go-to-persoon! Elke wil tevens een vertrouwenspersoon zijn en jou wijzen naar een goeie en gezonde levensstijl, want ook dát is heel erg belangrijk voor je huid. Een allesomvattende, gespecialiseerde en persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat; dat is nu net hetgeen wat Instituut Una zó uniek maakt.
Rug-, nek- en schoudermassage
30 min
from 30
Payot - Authentiek
30 min
30
Vrouwen - Zweedse lichaamsmassage
30 min - 1 u 30 min
from 30
Show all services at this venue…

Nele Boon Verzorgingsstudio

4.2 24 reviews   Last minute
More details
Bij Nele Boon Verzorgingsstudio geloven ze dat het innerlijke, uiterlijke en je gezondheid met elkaar in verband staan. Om deze drie factoren in balans te brengen, kan je kiezen om je te laten verwennen met een fijne gelaatsverzorging waarbij ze de producten van Dr. med. Christine Schrammek gebruiken. Je kan je spieren ook laten ontspannen tijdens een van de heerlijke massages. Het salon biedt tevens mental coaching aan zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. De rustige en groene omgeving dragen bij tot jouw ultieme ontspanning en je zal je even op een andere plek wanen. Handig om te weten: in de buurt is er gratis parkeergelegenheid.
Intuïtieve massage - 60 minuten
1 u
Save up to 10% from 49,50
Intuïtieve massage - 120 minuten
2 u
Save up to 10% from 90
Intuïtieve massage - 90 minuten
1 u 30 min
Save up to 10% from 67,50
Show all services at this venue…

Somapodia

4.5 25 reviews
More details
Bij Somapodia kan je terecht voor een massage gebaseerd op drukpunten. Eigenares Caroline heeft zich verdiept in voetreflexologie nadat zij zelf de positieve ervaringen ervan heeft ervaren. Zij helpt jou graag bij het verminderen van klachten en stress met een reflexmassage. Daarnaast kan je hier tevens terecht voor een Japanse gelaatsmassage, waarbij eveneens gebruik wordt gemaakt van het behandelen van drukpunten en meridianen. Handig om te weten: er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Voetreflexologie - 60 minuten
1 u
from 35
Voetreflexologie - 30 minuten
30 min
20
Japanse gelaatsmassage en ooracupressuur
45 min
35
Show all services at this venue…

Suzy Q

4.4 25 reviews
More details
Schoonheidssalon Suzy Q is een plek waar je niet alleen komt voor verzorging, maar tevens kan relaxen en genieten van de ontspannen sfeer. Eigenares Suzy verwent jou graag met een van haar heerlijke massages, nagelbehandelingen of sugaring. Daarbij gebruikt ze zoveel mogelijk natuurlijke producten zodat jouw lichaam optimaal verzorgd wordt. Handig om te weten: je kan gratis parkeren voor de deur. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Rug-, nek- en schoudermassage
30 min
35
Volledige lichaamsmassage
1 u - 1 u 30 min
from 70
Show all services at this venue…

Herten & Wortels

5.0 5 reviews
More details
Heb je last van beweginsproblemen of -pijn waar je graag vanaf wilt? Dan ben je bij Herten & Wortels aan het juiste adres. Na haar uitgebreide scholing en ervaring in de complementaire gezondheidszorg startte eigenares Leen haar project ‘Herten & Wortels’. Hiermee begeleidt ze mensen in de bewustwording van hun fysieke en mentaal-emotionele processen, op zoek naar de sleutels tot optimale gezondheid. Haar deskundige werk, haar holistische visie, haar invoelend vermogen en de rust die haar eigen is bieden jou de relaxerende en helende ervaring waar je naar op zoek bent.
Dieptemassage - heupklachten
40 min
40
Dieptemassage - kuiten, achillespees en hielspoor
40 min
40
Dieptemassage - rugpijn bovenrug
50 min
50
Show all services at this venue…

De Innerlijke Levenskracht

4.8 8 reviews
More details
Bij De Innerlijke Levenskracht richten ze zich in de eerste plaats niet op je klacht, maar op het ondersteunen en versterken van het zelfhelend vermogen van je lichaam. Het gaat er om hoe jij je voelt en van daaruit maak je contact met je innerlijke bron zodat geest en lichaam weer in balans kunnen komen. Door te masseren en de chakra’s en je aura aan te spreken wordt jouw zelf genezend vermogen aangesproken. Geniet van een welverdiende massage en kom weer even helemaal tot rust.
Ontspanningsmassage
30 min - 1 u 30 min
from 35
Hot stone massage
30 min - 1 u 30 min
from 35
Chakra en aura therapie
1 u - 2 u
from 50
Show all services at this venue…

Excellence Deluxe Hair & Beauty

4.7 68 reviews
More details
In het miljoenenkwartier vind je Excellence Deluxe Hair & Beauty. Bij dit salon kan je terecht voor allerlei soorten verzorgingen. Uiteenlopend van gezichtsbehandelingen tot ontharingen zorgt het professionele team ervoor dat de verzorging volledig wordt aangepast aan jouw wensen. Kom heerlijk tot rust en laat je verwennen. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met kwaliteitsproducten die bewust door eigenares Kim zijn geselecteerd. Zo wordt er gedurende de treatment gestreefd naar een optimaal resultaat. Handig om te weten: in de buurt is voldoende parkeergelegenheid.
Dreamy legs - beenverzorging
30 min
30
Up and tone - armversteviging
30 min
30
Vrouwen - relaxerende rugmassage
30 min
30
Show all services at this venue…

Schoonheidssalon Jolie

4.5 55 reviews
More details
Voor alle schoonheidsverzorgingen onder 1 dak is er Schoonheidssalon Jolie in Zwijnaarde. Schoonheidsspecialiste Tine biedt hier verzorgingen aan voor het gelaat, lichaam en de handen en voeten. Denk hierbij aan een voedende of verjongende gelaatsverzorging, ontharingen, rugbehandelingen, afslankbehandelingen of gelnagels met een glossy, matte of chrome-effect. Voor Tine is het belangrijk dat jij je goed op je gemak voelt, dat je het salon tevreden verlaat en dat jij je net zo mooi voelt als dat je in werkelijkheid bent. Je vindt het salon net buiten Gent en je parkeert gratis voor de deur. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Ballancer - testbehandeling
40 min
25
Rugmassage met warme olie
30 min
30
Rugmassage met hot stones
30 min
35
Show all services at this venue…

Pure - Heart, Body & Mind

4.6 22 reviews
More details
Heb je vaak last van stress en spanningen? Bij Zenzijn weet eigenares Petra precies hoe ze hiermee om moet gaan en de spanningen weg moet nemen. Met behulp van ontspannende massages en relaxatietherapie helpt Petra jou stap voor stap naar een nieuwe, gezondere en ontspannen levensstijl. Petra blijft zichzelf continu bijscholen zodat ze jou steeds kan voorzien van een goed en persoonlijk advies. Het is haar passie om ervoor te zorgen dat jij volledig relaxed het salon kan verlaten. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Relaxerende oliemassage
1 u - 1 u 30 min
from 60
Mindfulness massage
1 u
60
Thai yoga massage
1 u - 1 u 30 min
from 60
Show all services at this venue…
Loading...