Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Filters
Refine...
Sort by
Sort

Massage treatments near Oud-Heverlee, Flemish Brabant

Location
Search distance
Filter search results
Done
We've found 9 venues
Sort by
Sort

Results include: Massage Parlours, Massage Therapists, Masseurs, Masseuses

Schoonheidssalon Marie

Info
4.9 70 reviews
Smile, shine en sparkle bij de knusse Schoonheidssalon Marie in Leuven, want Marie biedt hier gelaatsverzorgingen, massages, ontharingen en hand- en voetverzorging aan. Zijn je nagels of wenkbrauwen eigenlijk niet meer om aan te zien? Marie brengt hier met veel plezier en passie verandering in. Ze gebruikt voor de gelaatsbehandelingen verder topproducten die worden aangepast aan je huidtype en leeftijd. Het leven is zo vervelend nog niet, want je wordt bij je behandeling vergezeld van een drankje en nieuwe klanten ontvangen tevens een welkomstgeschenk. Kom je met de auto? Dan parkeer je gratis voor de deur. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Relaxerende rugmassage
30 min
30
Relaxerende rugmassage met massagekaarsen
30 min
35
Relaxerende massage
1 u
55
Show all services…

Therapeutische massages

Info
4.7 30 reviews
Bij Therapeutische massages kan je 7 dagen per week terecht voor diverse relaxerende massages. Eigenares Bea voelt precies aan wat jouw lichaam nodig heeft en past daar haar massages volledig op aan. Geniet van een goede kleipakking voor het gehele lichaam, welke niet alleen ontspannend, maar ook zuiverend werkt voor de huid. Wil je nog even nagenieten van de relaxatie? Het salon ligt nabij het Jezuietenpark, waar je nadien nog een heerlijke wandeling kan maken. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Dieptemassage - deep tissue massage
1 u
50
Ontspanningsmassage
1 u
50
Trigger point massage
1 u
50
Show all services…

L'Artisty

Info
4.7 102 reviews
Bij nagel- en beautysalon L’Artisty in Heverlee kun je terecht voor goede behandelingen. Boek bijvoorbeeld een harsbehandeling om je van je ongewenste haartjes af te helpen of boek een manicure of pedicure voor verzorgde handen en voeten. Daarnaast kun je bij eigenares Lotte ook terecht voor goede gelaatsverzorgingen. Na een behandeling zal je huid weer helemaal in topconditie zijn. Rond je bezoek af met een ontspannende massage zodat je ontspannen én op je mooist het salon weer verlaat. Kom je met de auto? Dan kan je gratis voor de deur parkeren. Handig om te weten: in dit salon is het ook mogelijk om met de Bancontact-app te betalen.
Rug- en nekmassage
20 min
15
Gelaatsmassage
15 min
10
Volledige lichaamsmassage
45 min
35
Show all services…

The Golden Tree

Info
4.7 23 reviews
Heb je last van onrust en stress en wil je hier graag van af? Bij The Golden Tree heb je de mogelijkheid om tot jezelf te komen en de harmonie tussen lichaam en geest terug te vinden. Met behulp van diverse massages en soundhealing kunnen zowel fysieke, psychische als emotionele klachten worden verminderd of verholpen. In dit salon kom je volledig tot rust zonder afgeleid te worden door prikkels om je heen. Een bezoek aan dit salon geeft je innerlijke rust een boost en zorgt voor volledige ontspanning.
Dieptemassage
1 u - 1 u 30 min
from 60
Klankschalenbehandeling
1 u - 1 u 30 min
from 60
Anti-stressmassage
1 u - 1 u 30 min
from 60
Show all services…

Marianne Larondelle

Info
5.0 10 reviews
Marianne est thérapeute de massage Trager. Le massage Trager, c’est la détente et la relaxation via une technique de massage différente, une approche d’intégration psycho corporelle et de découverte du mouvement. Un massage qui invite le corps et l’esprit à se détendre, à votre rythme, en douceur et en mouvement, comme un nuage qui danse. Il se décline en mouvements à la fois doux et dynamiques, souples et rythmés, composés de jeux avec le poids du corps, de vibrations, de bercements, d’étirements, de compressions et d’ondulations. NB: les paiements au salon sont possibles par Bancontact ou application mobile.
Massage Trager® épaules & tête
30 min
20
Massage Trager® ciblé
1 u
40
Massage Trager® complet
1 u 30 min
60
Show all services…

Zachte Zorg

Info
4.9 18 reviews
Zachte Zorg is een omvattende benaming voor het geheel van behandelingen die Ivette aanbiedt in haar praktijk aan de Lodewijk De Vochtlaan in Heverlee. Ivette, verpleegkundige van opleiding, kiest in haar benadering voor de kracht van de zachtheid. Centraal hierbij staat aanraking. Begripvolle aanraking kan onaangename en traumatische ervaringen helpen oplossen. Bij Zachte Zorg kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht voor een relaxerende massage of om een blokkade in het lichaam op te heffen. Bij elke vraag wordt samen onderzocht welke specifieke wensen er zijn en wordt de behandeling daarop afgestemd.
Causale voetreflexologie - kinderen
30 min
from 25
Bodypulsing
30 min
25
Kinder MIR-massage
30 min - 1 u 30 min
from 30
Show all services…

Schoonheidssalon Kelly

Info
4.8 28 reviews
Schoonheidssalon Kelly aan het Dalemhof heeft alles in huis om de moderne man en vrouw helemaal tot rust te laten komen. Eigenares Kelly verwelkomt je graag in haar nieuwe en modern ingerichte salon. Door haar uitgebreide ervaring en persoonlijke benadering kan zij jou voorzien van specialistisch en eerlijk behandeladvies. Neem bijvoorbeeld een weldadige gelaatsverzorging, massage of hand- of voetverzorging. En ook na een spray tan mag jij weer helemaal gezien worden. Look good, feel fabulous. Er wordt gewerkt met het anti-allergisch cosmeticamerk Keenwell.
Lichaamspeeling met korte massage
45 min
36
Relaxatiemassage
1 u
60
Kruidenstempelmassage
1 u
70
Show all services…

House of Eden

Info
5.0 9 reviews
At House of Eden to Jules Vanlaerstraat in Bertem owner Christine enjoys sharing her passion for massage with you! You can in a warm and cozy space offers a range of massages. The deep relaxation flows into your blood and energy to every cell itself loose in your body and come tensions and emotions. When people relax, release stress, are totally zen and go home with extra energy, this gives Christine a great feeling! Please note: in the salon it is not possible to pay by bancontact / card. The salon is for women only.
Rug-, schouder- en nekmassage
30 min - 1 u
from 30
Relaxatiemassage
30 min - 1 u 30 min
from 30
Gelaats- en hoofdmassage
30 min
30
Show all services…

Chillax

Info
3.5 5 reviews
Aan de Naamsesteenweg in Heverlee is Chillax gevestigd. Of je nu last hebt van stress, chronische pijn, een hoge bloeddruk, migraine, hyperventilatie of tegen een burn-out aan zit, Chillax heeft voor al deze problemen het juiste behandelplan. Dit is de plek waar je moet zijn als je even wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Ervaar het gevoel van gewichtloosheid tijdens een floatsessie of laat je zintuigen prikkelen in de AlphaSphere – de ligstoel met een eigen kosmos en ontspannende vibraties. Ook kun je bij deze salon terecht voor ontspannende massages.
Japanse gelaatsmassage
40 min
48
Dieptemassage
1 u
68
Zweedse ontspanningsmassage
1 u
68
Show all services…
Loading...