Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Evergem, Gent
Choose date & time
Filters

Massage treatments near Evergem, Gent

We've found 6 venues

Results include: Massage Parlours, Massage Therapists, Masseurs, Masseuses

Sort by
Location
Search distance

Zen Your Body

4.8 58 reviews
More details
Voor een goede massage ben je bij Zen Your Body in Evergem aan het juiste adres. Eigenares Martine is enorm gedreven in het geven van de perfecte massage, aangepast aan jouw behoefte. Haar doel is dan ook om jou totale ontspanning te bezorgen en nadien een zalige, welgemeende glimlach op je gezicht te zien. Eventueel is het mogelijk om massages op locatie te ontvangen. Geniet van een heerlijk verwen-moment, alleen of met vrienden, en kom volledig tot rust. Let op: het is niet mogelijk om met bancontact te betalen.
Rug- en nekmassage
30 min - 1 u
from 30
Relaxatiemassage Zen Your Body
30 min - 1 u 30 min
from 30
Hot stone massage
30 min - 1 u 30 min
from 30
Show all services at this venue…

Naturel

4.7 72 reviews
More details
Bij Naturel in Evergem heeft het team een passie voor schoonheid en helpen ze je graag om de beste versie van jezelf te worden. Een gelaatsverzorging, make-up of een ontharing? Alles bij Naturel heeft als doel je zo goed mogelijk te doen voelen. Door de producten van Dermalogica, Jane Iredale, Powerslim en Rainpharma verkrijg je een optimaal resultaat. Een bezoek aan dit salon betekent een heerlijk moment voor jezelf. Voel je thuis en relax.
Mini hot stone massage en face scrub
1 u
59
Show all services at this venue…

Balance Beauty

4.9 34 reviews
More details
Bij Balance Beauty staat alles in het teken van een persoonlijke en exclusieve verzorging. Eigenares Kim voorziet jou graag van een persoonlijk afgestemde gelaatsverzorging, lichaamsbehandeling, manicure of pedicure. Daarnaast kan je bij dit fijne salon ook terecht voor diverse epilaties en permanente make-up. Een bezoek aan Balance Beauty zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten, letterlijk en figuurlijk. Handig om te weten: je kan gratis voor de deur parkeren.
Relaxerende gelaats- en nekmassage
20 min
20
Relaxerende rug-, nek- en schoudersmassage
30 min
30
Volledige lichaamsmassage
1 u
70
Show all services at this venue…

Zen by Celien

4.9 52 reviews
More details
Het doel van Celien is om een betere balans te vinden tussen ontspanning en inspanning, op maat van de klant. Celien is gefascineerd door het menselijke lichaam en vindt het leuk om een schakel naar meer lichaamsbewustzijn te kunnen zijn in tijden van burn-out en stress. Neem even wat gas terug met een deugddoende massage bij Zen by Celien, want als je zoekt naar iets dat goed voelt, dan vind je vanzelf rust en balans. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Zwangerschapsmassage
1 u - 1 u 30 min
from 60
Ontspanningsmassage
1 u - 1 u 30 min
from 60
Rug-, nek- en schoudermassage
45 min
45
Show all services at this venue…

Soul Fish Bodywork

4.9 8 reviews
More details
Are you in need of some relaxation? At Soul Fish Bodywork you have the opportunity to escape from the daily hustle and bustle. All massages offered in the studio are based on Thai massage techniques. This bodywork is beneficial for many health issues and offers prolonged relaxing and energizing effect. You can choose a massage with different intensity and level of relaxation. You can choose between a traditional Thai massage, oil massage, reflexology or a hot stone massage. The salon also offers biodynamic craniosacral therapy which supports the natural healing process of your body. You will leave the salon feeling all de-stressed and full of newfound energy. Handy information: there is free street parking. Please note: there is no option to pay by bancontact/card at the salon.
Thai traditional massage
1 u - 2 u
from 55
Relaxing oil massage
1 u - 2 u
from 60
Reflexology
1 u
55
Show all services at this venue…

El Rayo

4.8 7 reviews
More details
Mieke biedt in haar praktijk El Rayo aan de Patrijsstraat in Gent diverse massages aan. Zij heeft diverse massageopleidingen in India gevolgd en staat te popelen om jou te laten ervaren wat een massage voor je kan doen. Geniet van een Thaise yoga massage, eem ayurvedische massage of een lymfedrainage en sta versteld van de resultaten.
Thaise yoga massage
30 min - 1 u 30 min
from 35
Ayurvedische massage
30 min - 1 u 30 min
from 35
Ontspanningsmassage
30 min - 1 u 30 min
from 30
Show all services at this venue…
Loading...