Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Mariakerke, Ghent
Filters
Sort

Hair treatments near Mariakerke, Ghent

We've found 4 venues

Results include: Hair salons, Hair Studios, Hair studios, Hair Stylists, Hair stylists, Hair Treatments, Hairdressers

Sort by
Location
Search distance
Date
Products Used
Price Range
€0 - €4000
Show me salons with
Express Treatments
Top Rated

Ch'veux II Haarsalon

4.8 8 reviews
More details
In Wondelgem te Gent kan je je haar professioneel laten kleuren en snitten bij Ch'veux II Haarsalon. In dit salon zijn de medewerkers gediplomeerd Star Colorist van L'Oréal. Of je nu gaat voor een mooie brushing of een compleet nieuwe coupe; hier bij Ch'veux zijn ze van alle markten thuis. Ook voor het verven heb je meer dan genoeg keus. Kies uit een balayage, mèches of een volledige kleuring. Tevens kan je je haren laten opsteken voor een feestelijke gelegenheid of laten verzorgen als het iets te droog of futloos met behulp van een haarmasker. Zowel vrouwen als mannen en kinderen kunnen in dit salon terecht. Handig om te weten: er is een ruime parking bij het salon.
Kinderen t/m 10 jaar - snit
30 min
16
Mannen - snit all-in
30 min
26
Snit
30 min
27
Show all services at this venue…

Hairspray Gent

4.8 194 reviews
More details
Aan de Brugsesteenweg in Mariakerke is salon Hairspray gevestigd. Eigenares Orphy biedt hier zowel knip- als kleurbehandelingen aan en ook voor styling ben je bij haar aan het juiste adres. Bij bijna alle kleuringen kun je kiezen voor een zogenaamde biokleuring. Deze kleuring is minder schadelijk voor het haar dus heel geschikt voor mensen met kwetsbaar of zwak haar. Ook mannen en kinderen zijn hier welkom! Let op: bij dit salon kun je alleen contant betalen.
Mannen - snit met tondeuse
20 min
17
Vrouwen - snit
35 min
32
Mannen - snit met schaar
20 min
21
Show all services at this venue…

Kapper Rami

4.7 16 reviews
More details
No school like the old school! Dat is de slogan van Kapper Rami aan de Noordestraat in Gent. Hier laat je op geheel ouderwetse wijze je baard scheren of modelleren of kies ervoor om je haar te laten knippen met de schaar of tondeuse. Mannen en jongens zijn van harte welkom voor een lekkere mannelijke behandeling!
Knippen met schaar
20 min
17
Scheren baard
15 min
7
Scheren en modelleren baard
15 min
10
Show all services at this venue…

Kapsalon Nino Carat

4.3 16 reviews
More details
Bij Kapsalon Nino Carat aan de Elfnovemberstraat in Mariakerke zijn zowel vrouwen, mannen als kinderen van harte welkom voor een goede knipbeurt. Heb je doordeweeks geen tijd? Geen probleem, ook op zaterdag is dit salon geopend. In het gezellige salon kun je terecht voor een snit, brushing, kleuring en styling. Ze zijn bij Kapsalon Nino Carat pas tevreden als jij tevreden bent, dus boek nu snel een afspraak voor een nieuw kapsel. Handig om te weten is dat je alleen met contant geld kunt betalen.
Vrouwen - snit, masker, brushing
40 min - 55 min
from 38,50
Jongens - knippen
15 min - 25 min
from 15
Mannen - knippen
20 min - 35 min
from 16
Show all services at this venue…
Loading...