Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Logging you in, please wait...
You are logged in
Log in to your account
Mechelen, Antwerp province
Filters
Sort

Blow dry near Mechelen, Antwerp province

We've found 4 venues

Results include: Blow Dry Bar, Blow Out

Sort by
Location
Search distance
Date
Price Range
€0 - €4000
Show me salons with
Express Treatments

Hair Contrast

4.1 101 reviews
More details
Bij een bezoek aan Mechelen passeer je vast de kathedraal. Daarom leek het adres Onder den Toren de uitgekiende plek voor de eigen salon Hair Contrast van Lilit. Of je nu alleen gaat, met je partner of gelijk de hele familie wil laten knippen; het kan hier allemaal. Fijn om te weten is dat ze ook op maandag open zijn en er een parkeergarage in de nabije omgeving is.
Vrouwen - brushing
30 min
from 24,50
Watergolf
1 u
24,50
Vrouwen - snit en brushing
1 u
from 55
Show all services at this venue…

Coiffure Larivière

4.0 32 reviews
More details
Stap binnen in een kapsalon waar sfeer, gezelligheid en gedrevenheid de toon zetten. Bij Coiffure Larivière staat de klant altijd centraal. De filosofie van dit salon is: passie is de sleutel tot succes – passie voor het kapsel, de kleur, de vorm, maar bovenal voor de klant. Ze zijn hier steeds op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Hierdoor kunnen ze je altijd helpen aan het kapsel dat je zoekt!
Brushing
30 min - 45 min
from 27
Snit/brushing
1 u - 1 u 15 min
from 52
Kleuring
1 u 30 min - 1 u 45 min
from 73
Show all services at this venue…

Peggy's Hair & Co

3.9 31 reviews
More details
Op de hoek van de kruising tussen de Tervuursesteenweg en de Vredestraat in Mechelen is Peggy’s Hair & Co gevestigd. Bij dit salon kun je terecht voor een mooie nieuwe snit, watergolf, brushing, verzorging of het opsteken van je kapsel. Ook is het mogelijk je haar te laten kleuren of een permanent te laten zetten. Kinderen zijn bij Peggy’s Hair & Co ook van harte welkom!
Brushing
30 min
15
Watergolf
30 min
15
Show all services at this venue…

Hairmoiselle

4.9 10 reviews
More details
Mist je haar volume of lengte? Bij Hairmoiselle in Rumst kan je terecht voor haarextensions voor een prachtige volle haardos of wat extra centimeters. Bij een kleurbepaling kan je je wensen bespreken. Ga je voor extensions van 30 of 45 centimeter, welke kleur neem je en hoeveel stuks zijn er nodig voor het gewenste effect? Anouk helpt je graag bij het maken van deze keuzes. Handig om te weten: het salon heeft ruime openingstijden en je kan er in de avond zelfs tot 22.00 uur terecht. Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.
Stylen - beach waves
30 min
10
Show all services at this venue…
Loading...