Vitalogi

Edward Caertsstraat 27, 2180 Ekeren
4,8
14 reviews
Edward Caertsstraat 27, 2180 Ekeren

Venue reviews

4,8
14 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Heerlijk ontspannende massage van het hele lichaam, zeker waar voor je geld!
Anonymous
17 days ago
lieve ontvangst, lekkere thee en zalige, stevige massage
NADJA
4 months ago
Audrey Witteboon is een warme en empathische persoonlijkheid. Zij is erg betrokken met je welbevinden en creëert een zeer ontspannen sfeer in een rustgevende omgeving. De massage gaf mij een heel ontspannen en relaxed gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Audrey.
5 months ago
Het onthaal was profesioneel vriendelijk. De properheid is TOP, m.a.w. een reine omgeving en frisse handdoeken en infrastructuur. Rustige achtergrondmuziek. Een goed doorlopend contact met het lichaam tijdens de behandeling. Een juiste druk tijdens de massage. Ervaring en kennis van de zones en drukpunten is duidelijk aanwezig. Mijn lichaam toonde zich tevreden ...
5 months ago
De holistische massage was super. Helemaal relax nu. Audrey is heel vriendelijk , open, attent en stelt je onmiddellijk op je gemak. Mooie rustgevende ruimte.
Anny
5 months ago
Show more reviews...

About

Vitalogi
Edward Caertsstraat 27
2180 Ekeren

Bij Vitalogi aan de Edward Ceartsstraat in Ekeren heb je de mogelijkheid om de alledaagse stress achter je te laten en kan je genieten van een heerlijke relaxatie. Eigenares Audrey voorziet jou graag van een op maat gemaakte massage, waardoor jouw lichaam precies krijgt wat het op dat moment nodig heeft. Niet alleen voor ontspanning kan je bij Audrey terecht, maar zij is tevens lifecoach geeft jou ook graag gezondheidsbegeleiding. Zo kan Audrey je helpen om van binnen en buiten weer een gezond lichaam te krijgen wat in balans staat met je geest. Handig om te weten: je kan voor de deur gratis parkeren en het salon beschikt over een aparte sanitaire ruimte.

Let op: in het salon kan niet met bancontact betaald worden. Gelieve online te betalen.

Monday
07:0021:00
Tuesday
07:0021:00
Wednesday
07:0021:00
Thursday
07:0021:00
Friday
07:0021:00
Saturday
07:0021:00
Sunday
07:0021:00

Massage & Therapy Centres nearby