Vitalogi

4,8
70 reviews
Edward Caertsstraat 27, Ekeren, 2180
Open Today: 07:00 - 21:00

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,8
70 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Audrey is een heel lieve en warme vrouw. Ze stelt je meteen op je gemak. Het was voor mij de eerste keer dat ik een massage had geboekt en ik zou het zeker anderen aanraden! De massage was heel ontspannend. Ook fijn dat er op de achtergrond ontspannende muziek werd gespeeld.
Heel erg genoten van mijn ontspanningsmassage! Ik was een beetje zenuwachtig omdat het mijn eerste massage ooit was, maar bij Audrey voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze is een hele lieve dame die rust en geborgenheid uitstraalt. De massage was ook heel aangenaam, met de juiste druk en heel uitgebreid. Al bij al een zeer fijne ervaring!
Mijn eerste keer was een lastminute beslissing, en ik meldde me aan met een klein hartje, maar het voelde meteen heel vertrouwd en Audrey is heel betrokken Ik kom zeker terug!
Show venue reply...
Goede massage bij fijne rustige salon, zeer aan te bevelen
Show more reviews...

Meet the team

Audrey
Coach/ afslanken/ eetstoornissen/ massages
4.9
43 reviews

About

Niet alleen door mijn professionele opleiding en jarenlange ervaring maar ook intuïtief kan ik perfect aanvoelen waar de pijnpunten van mijn klanten zijn. Het geeft me een enorme voldoening als mijn klanten relax en ontspannen buiten gaan.

Services

Body
Massage
Counselling & Holistic

Portfolio

About

Vitalogi
Edward Caertsstraat 27
2180 Ekeren

Bij Vitalogi aan de Edward Ceartsstraat in Ekeren heb je de mogelijkheid om de alledaagse stress achter je te laten en kan je genieten van een heerlijke relaxatie. Eigenares Audrey voorziet jou graag van een op maat gemaakte massage, waardoor jouw lichaam precies krijgt wat het op dat moment nodig heeft. Niet alleen voor ontspanning kan je bij Audrey terecht, maar zij is tevens lifecoach geeft jou ook graag gezondheidsbegeleiding. Zo kan Audrey je helpen om van binnen en buiten weer een gezond lichaam te krijgen wat in balans staat met je geest. Handig om te weten: je kan voor de deur gratis parkeren en het salon beschikt over een aparte sanitaire ruimte.

Let op: in het salon kan niet met bancontact betaald worden. Gelieve online te betalen.
Goe om te weten: dit is géén erotische massage salon!

MonMonday
07:0021:00
TueTuesday
07:0021:00
WedWednesday
07:0021:00
ThuThursday
07:0021:00
FriFriday
07:0021:00
SatSaturday
07:0021:00
SunSunday
07:0021:00

Massage & Therapy Centres nearby