Toni Kalin Concept Store by Emre

Melkmarkt 19, 2000 Antwerpen
4,5
49 reviews
Melkmarkt 19, 2000 Antwerpen

Browse services

Venue reviews

4,5
49 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Great colour
Anonymous
a day ago
Perfect
Torri
22 days ago
Ik werd vriendelijk ontvangen en mijn haren werden netjes gewassen, geknipt en gedroogd.
Anonymous
a month ago
Ik wilde mijn haar korter laten knippen maar zat toch met een serieus bang hartje. Ik heb aan Emre een foto laten zien hoe ik het ongeveer wilde hebben en hij heeft echt supergoed werkt geleverd (zoals elke keer trouwens)! De lengte die er bij mij af mocht geknipt worden was blijkbaar ook lang genoeg om te kunnen doneren voor het goede doel, uiteraard zeg ik hier geen neen tegen. Ik ben een tevreden klant en zal steeds terug naar jullie komen voor een geweldige knipbeurt. Jullie zijn een TOPTEAM!
Sofie
a month ago
Show venue reply...
Leuke ontvangst, de kapper wist zonder veel woorden wat ik wou en zorgde ervoor dat ik met een leuke, makkelijk te onderhouden snit buiten stapte. Sfeer in kapsalon in zeer relax en toch wordt goed doorgewerkt.
Anonymous
2 months ago
Show more reviews...

About

Toni Kalin Concept Store by Emre
Melkmarkt 19
2000 Antwerpen

Gelegen in het historisch centrum van Antwerpen vind je op de Melkmarkt de trendsetting Toni Kalin Concept Store by Emre. Alle kappers staan maar al te graag voor je klaar om je een coupe te geven dat je look completeert. Bij Toni Kalin Concept Store by Emre is er geen gebrek aan vakkennis en talent, want Toni Kalin heeft meermaals de eerste prijs binnengesleept voor onder andere de titels Best Women & Men Hairdresser of the Year en Colorist of the Year. Toni is tevens de eerste Belgische kapper met een eervolle vermelding in de Hall of Fame. Dit salon met internationale allure volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen in het kappersvak en het motto van Toni Kalin Concept Store by Emre luidt dan ook: "We don't imitate, we innovate."

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Monday
Closed
Tuesday
09:0019:00
Wednesday
09:0019:00
Thursday
09:0019:00
Friday
09:0019:00
Saturday
08:3017:00
Sunday
Closed

Hair salons nearby