Relaxatiemassage Sophia Dequeker

Speelmansrei 21, 8000 Brugge
4,9
37 reviews
Speelmansrei 21, 8000 Brugge

Venue reviews

4,9
37 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Bieke
4 days ago
Daphne
10 days ago
Een massage waarbij je al van de eerste seconde heerlijk kan ontspannen, wat wilt een mens meer. Daarbij ook een prachtig ingericht kamertje, geen extravagante prijzen, etherische olie in de lucht en op je huid ... En allemaal in een aangename, rustige, warme sfeer van Sophia haar massagepraktijk (die btw ook een topmens op zich is).
Iris Maertens
10 days ago
Heel goed ontvangen en voldeed aan alle verwachtingen!
Daphne
11 days ago
Sophia heeft magische handen. Ze voelt meteen aan welke plaats in je lichaam wat meer aandacht nodig heeft.De aangename sfeer en rust doen je helemaal genieten en de massage is heerlijk ontspannend. Ik had ooit al weken last van pijn in mijn schouder en na een massage van Sophia stond ik de volgende ochtend op en weg was de pijn .Ik vond het ongelooflijk en was Sophia zo dankbaar ! Dus ik ga zeker terug en het is echt een aanrader !
Katty
11 days ago
Show more reviews...

About

Relaxatiemassage Sophia Dequeker
Speelmansrei 21
8000 Brugge

Een massage ontvangen bij Relaxatiemassage Sophia Dequeker in het rustige en groene centrum van Brugge is een verwenmoment helemaal voor jezelf. Het is voor Sophia belangrijk dat zij kan bieden waar jouw lijf nood aan heeft, een stevige of zachte massage, want ieder lijf is uniek en heeft een eigen verhaal. Ze is dan ook met haar aandacht 100% aanwezig bij jou, want het is jóuw moment. Een moment om bewust in je lichaam te zijn, met volledige aandacht voor jezelf, je gevoelens, je gewaarwordingen. Sophia heeft verschillende opleidingen gevolgd zoals Zweedse massage, deep tissue, Bracci en enkele soorten Ayurvedische massage. Ze combineert deze technieken naar gevoel. Sophia werkt met neutrale, biologische oliën en er is de mogelijkheid om te douchen voor of na de behandeling. Gelieve dit op voorhand laten weten.

Monday
08:3021:30
Tuesday
Closed
Wednesday
08:3021:30
Thursday
08:3012:00
Friday
08:3021:30
Saturday
13:0021:30
Sunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby