Katrien Deraedt massages

Nekkersvijverstraat 22, 9040 Sint-Amandsberg
4,8
12 reviews
Nekkersvijverstraat 22, 9040 Sint-Amandsberg

Venue reviews

4,8
12 reviews
Ambience
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Reen
5 months ago
een zalige massage gekregen. Katrien, heeft gouden handen en haar rust straalde helemaal af op mij. ik voelde me volledig herboren nadien! voor herhaling vatbaar. katrien heeft het talent om meerdere technieken te combineren, zoals oliemassage en fasciatherapie.dat maakte het zo een massage zo fantastisch. mijn spierpijn was bijna helemaal weg. dank je katrien!
5 months ago
Katrien haar massages zijn top! Ze combineert verschillende stijlen en luisteren naar wat het beste is voor je lichaam en je gemoed. Katrien is zeer attentvol, zowel in haar massages als in haar communicatie en onthaal.
6 months ago
Katrien is een uitstekende faciatherapeute. Gouden handen. Ik ben al meer dan twee jaar een trouwe klant en dat blijft zo.
6 months ago
De ruimte gaf me meteen het gevoel thuis te komen, die samen met de zachte behandeling en de rustgevende muziek met het gevoel gaven even helemaal weg te zijn van de wereld! Dank je daarvoor !
6 months ago
Show more reviews...

About

Katrien Deraedt massages
Nekkersvijverstraat 22
9040 Sint-Amandsberg

Bij Katrien Deraedt massages wordt er alles aan gedaan om jouw balans tussen lichaam en geest te herstellen. Relaxatie is hier een groot onderdeel van. Daarnaast wordt de achterliggende gedachte of ervaring van klachten achterhaald. Hierdoor zal je meer vertrouwen in je lichaam krijgen, wat helpt om de balans te herstellen. Eigenares Katrien heeft haar ervaring zowel in binnen- als buitenland opgedaan en laat zich regelmatig bijscholen, waardoor ze jou de optimale behandeling kan geven die compleet is afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Monday
13:0018:00
Tuesday
13:0018:00
Wednesday
13:0018:00
Thursday
20:0021:00
Friday
Closed
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby