Helena Beauty and Nailcenter

Eikenlei 155, 2960 Sint-Job-in't-Goor
4,8
32 reviews
Eikenlei 155, 2960 Sint-Job-in't-Goor
Off-peak discounts

Venue reviews

4,8
32 reviews
Ambience
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Was een zalige gezichtsbehandeling ! Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte professional waar je super in de watten wordt gelegd..
Greet
5 months ago
Ik ga al jaren bij Helena voor de meest uiteenlopende gelaatsbehandelingen. Ik heb haar ooit toevallig gevonden omdat ik op zoek was naar een zuurstofbehandeling die betaalbaar was. Wel, dat was bij Helena. Zij was veel goedkoper dan de rest en ik moet zeggen: ze trekt veel tijd uit voor deze behandeling, doet deze met een rustig achtergrondmuziekje en het resultaat zie je onmiddellijk. Als je dit op regelmatige basis herhaalt zie je er echter veel frisser uit. Ik wissel dit af met andere behandelingen en ben uiterst tevreden over het resultaat. Ze geeft ook zelf aan wat best is voor uw huid (bijv heb je na een vakantie nood aan een andere behandeling enz.). Ik blijf bij Helena en raad iedereen aan ook eens te gaan. Jeannine
8 months ago
Aangename dame die haar vak kent. Jammer dat je voor een streepje gekleurde gel op je nagels bij een French bijna €1/nagel extra betaalt. Ook was er geen verzorgende nagelriemolie of handcreme bij inbegrepen.
Anonymous
8 months ago
Show venue reply...
Anonymous
9 months ago
Anonymous
9 months ago
Show more reviews...

About

Helena Beauty and Nailcenter
Eikenlei 155
2960 Sint-Job-in't-Goor

Bij Helena Beauty and Nailcenter zijn vrouwen van harte welkom voor een heerlijke gelaatsbehandeling, goede ontharing of fijne nagelbehandeling. Eigenares Helena zal ervoor zorgen dat de treatment volledig is aangepast aan jouw wensen en behoeften en jij weer zult stralen als nooit tevoren. Hiervoor gebruikt ze de producten van Intens Derma, die een hoge concentratie werkstoffen bevatten. Je wordt bij Helena Beauty and Nailcenter tot in de puntjes verwend terwijl jij even helemaal tot rust kan komen.

Monday
09:3020:30
Tuesday
09:3021:30
Wednesday
Closed
Thursday
09:3020:30
Friday
08:0014:00
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Beauty Salons nearby