Gryson kappers - visagie

Koning Albertlaan 9, 9000 Gent
4,3
43 reviews
Koning Albertlaan 9, 9000 Gent

Venue reviews

4,3
43 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Zoals altijd, door Isabel op een hartelijke manier ontvangen en behandeld. Tijd voor een praatje en een koffie én een super behandeling, want ze weet wat ik wil en hoe ik het wil. Meer moet dat niet zijn om goedgezind terug naar huis te gaan!
Hilde
15 hours ago
Herssens
2 days ago
De website en de salon zijn niet goed gekoppeld aan elkaar. Gelish lak moest 2 tot 3 weken blijven,maar bij me was al 1 dag later af. Ben niet tevreden van de kwaliteit van de producten.
Nelin
a month ago
Show venue reply...
Sam
2 months ago
Zeer vriendelijke uitbaatster. Helaas net iets te opdringerig in het verkopen van haar producten. Het knippen en brushen zelf is niet zo duur maar ze rekent veel extra kosten aan (6 euro voor wassen, 12 euro voor gebruik van serum, 5 euro voor afwerking...) waardoor de totale prijs serieus kan oplopen. Wel een gezellige en gepassioneerde kapster.
Anonymous
2 months ago
Show venue reply...
Show more reviews...

About

Gryson kappers - visagie
Koning Albertlaan 9
9000 Gent

Wil je je eens volledig onder handen laten nemen? Kom dan langs bij Gryson kappers – visagie aan de Koning Albertlaan in Gent. Iedereen is hier welkom en het salon is erg handig gelegen, namelijk op loopafstand van station Gent-Sint-Pieters. Je kunt je hier van top tot teen laten verzorgen, alle behandelingen worden namelijk onder één dak uitgevoerd door getrainde en gekwalificeerde kappers, visagisten en schoonheidsspecialisten. Of je komt voor een snit, brushing, kleuren, stylen, spray tan, visagie, epilaties, manicure of pedicure, bij Gryson kappers – visagie weten ze er wel raad mee. Snelle, correcte en kwaliteitsvolle bediening zijn voor het team van Gryson kappers een prioriteit. Boek nu een afspraak en je zult het salon stralend verlaten. Er wordt gebruik gemaakt van van producten van Schwarzkopf Professional.

Monday
08:0018:00
Tuesday
Closed
Wednesday
08:0018:00
Thursday
08:0018:30
Friday
08:0018:00
Saturday
08:0016:00
Sunday
Closed

Hair salons nearby