Extensionelle

Mechelsesteenweg 19, 2018 Antwerpen
4,3
213 reviews
Mechelsesteenweg 19, 2018 Antwerpen

Venue reviews

4,3
213 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Wel zeer vriendelijk maar als je op de site opzocht wat je kosten zijn (kleuren) +/- 68€ en ik kom rond de 130€ uit. Dan voel ik me redelijk bedrogen aangezien de kleur ook echt niet is wat ik op foto toonde.
Anonymous
a day ago
DIT IS NIET DE PLEK OM UW HAREN TE KLEUREN ! ZAT MET EEN UITGROEI EN WOU MIJN HAREN TERUG VERVEN ZOALS HET WAS (BALAYAGE ) WAS BLIJKBAAR TE VEEL GEVRAAGD MIJN HAAR ZAG ORANJE , GRIJS , EN BLOND ! IK WEET NIET WAAR DIE MENSEN WERDEN OPGELEID MAAR MIJN BEHANDELING TROK OP NIKS ! UITEINDELIJK HEBBEN ZE MIJN HAAR DONKERBRUIN GEVERFD , MET DE OPMERKING : DAT IS DE ENIGE OPLOSSING ??????! ONPROFESSIONEEEL EN MIJ DAN NOG LATEN BETALEN VOOR DE BALAYAGE , HEB ER NIKS OVER GEZEGD OM GEEN DISCUSSIE AAN TE GAAN MET DIE LEEGHOOFDEN, ZE GAAN ER TOCH ALLES AAN DOEN OM U TE LATEN BETALEN !!! JULLIE HEBBEN MIJN HAAR VERPEST EN MIJN VERTROUWEN IN KAPPERS !!!
kharraz
2 days ago
Ik heb 17 euro betaald om een uur in de auto te zitten, daar aan te komen en te weten te komen dat dit eigenlijk gratis mocht. Ze wisten niets van mijn afspraak, noch konden ze mij verder helpen aangezien ze niet de juiste producten hebben voor mijn haar. Ik ben daar letterlijk vijf minuten geweest en mocht terug voor een uur in de auto zitten naar huis :( Jammer van deze miscommunicatie. Ze konden mij ook niet terugbetalen...
Julie Beyens
10 days ago
Een top ervaring achter de rug. Een propere salon, zeer vriendelijk personeel, regelmatig vragen voor een drankje. Ik kom hier zeker nog terug.
Anonymous
15 days ago
Dorien
22 days ago
Show more reviews...

About

Extensionelle
Mechelsesteenweg 19
2018 Antwerpen

Vanaf het moment dat je hier binnenstapt leggen ze je van top tot teen in de watten. Extensionelle biedt een waaier van mogelijkheden voor beauty, hair en nail treatments. Het team is voorzien van jarenlange ervaring en het salon zit gevestigd aan de Mechelensteenweg in Antwerpen. Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van Redken, Dermalogica en Cristal Clear. Tot snel!

Monday
10:0017:00
Tuesday
09:3018:00
Wednesday
09:3018:00
Thursday
09:3018:00
Friday
09:3018:00
Saturday
09:0017:00
Sunday
Closed

Skin Clinics nearby