Beauty in your pocket
Download nu de gratis Treatwell app

  • 24/7 uw kapper, spa of beautysalon boeken.
  • Zoek waar u op dat moment bent!
  • Meer dan 1000 reviews.
  • Gratis annuleren.
"Een briljante app!" - JFK Magazine
"Met de Treatwell app vind en boekt u in no-time een afspraak." - Vogue
Onderweg?
Tijd voor een treat!

Uw kapper, nagelstyliste of masseuse boeken doet u vanaf nu onderweg! Met de Treatwell app in 4 simpele stappen. Zoek in uw omgeving, selecteer een type salon of behandeling en kijk direct in de agenda! Zo vindt u zo snel mogelijk de treat die u zoekt. Lekker makkelijk! U hebt nu altijd tijd om uw kapper of nagelsalon te boeken.

verhinderd? Annuleer gratis!

De verjaardag van uw tante vergeten? Onverwachts toch werken? Geen probleem! Tot 24 uur van te voren kunt u gratis annuleren. Minder dan 24 uur van te voren? Onze klantenservice helpt u graag met het zoeken van een geschikter tijdstip!

Wij zorgen dat u
Bij de juiste salon komt!

Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat u bij de juiste salon terecht komt. Of het nu gaat om het uitzoeken van de juiste behandeling of het vinden van de weg naar de salon. De app regelt het allemaal. Uw eigen assistent, simpel en snel binnen handbereik!

Anderen gingen u voor
(en gaven ons een 8,5 op trustpilot!)

Wij hebben voor u de beste en mooiste salons geselecteerd. Inmiddels al meer dan 1500 in heel België. Zodat er altijd iets voor u tussen zit. We gaan namelijk voor kwaliteit en dat merken onze gebruikers ook. Daarom kregen we van hen een 8,5!

Heeft u geen iPhone? Geen zorgen, u kunt altijd terecht op onze mobiele website via treatwell.be