TREAT YOURSELF
ON A LITTLE BIT ABOUT US

Wij zijn Treatwell. Wij willen graag mensen inspireren om hun schoonheid op alle mogelijke manieren te uiten.

Ons bedrijf is explosief gegroeid waardoor we nog veel meer mensen kunnen bereiken en met meer salons en spa’s als nooit te voren mogen samenwerken. Tegelijkertijd betekent het ook dat we mensen meer keuzes en vertrouwen kunnen geven om nieuwe dingen uit te proberen. Wij maken het boeken van schoonheids- en wellnessbehandelingen 24/7 super makkelijk en snel.

10
Landen
500
Medewerkers
20.000
Salons
8,71
average review score

Vandaag de dag is Treatwell de grootste online beauty boekingssite van Europa. We hebben 500 medewerkers die werkzaam zijn op verschillende kantoren verspreid over Europa en we werken samen met meer dan 20.000 partners. Sinds de start hebben we verschillende beauty boekingssites en technische bedrijven in Europa samengebracht. Dit heeft geleid tot een fantastisch bedrijf; een 24/7 beauty boekings platform waar klanten en salon eigenaren zelf aan de slag kunnen. Waar je zelf bepaalt wanneer je boekt en waar je stijladvies krijgt hoe je het beste voor de dag kunt komen.

Voor onze klanten en partners zijn we zijn meer dan een slim boekings platform: We are the place where they express themselves, every day.